Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim renk çok zor bir renk

hatta bana göre bizim parçalımız dışında sarı kırmızının güzel durduğu forma yok

roma var tam sarı-kırmızı sayarsak
Yıllardır bizim muhteşem taraftar tasarımları internette dönüyor. Renk ile ilgili değil firmalar özenmiyor yönetim üzerinde durmuyor. Yoksa çok güzel renklerimiz var

parcalı yapmak zorunda mısın? duz sarı yap, duz kırmızı yap. tutturdular bi parcali gidiyorlar.
1.formayı parçalı yapmak zorundasın, kimliğin parçalı forma. Mesele güzel tasarlamak, 2. ve 3. formayı düz sarı, kırmızı, beyaz, siyah istediğin gibi tasarla ama güzel olsun

1.formayı parçalı yapmak zorundasın, kimliğin parçalı forma. Mesele güzel tasarlamak, 2. ve 3. formayı düz sarı, kırmızı, beyaz, siyah istediğin gibi tasarla ama güzel olsun
parcalı forma guzel degil. bu parcalı forma sevdası yuzunden yıllardır forma satılmıyor. 1. forma duz olsa yıllık forma satısı 5 milyon olur.

Cunku 2 gun once gorustum bu hafta gelecek dedi. O an belirsizdi. Sandiginizdan fazla biliyorum
Adem renktaş boşver Hakan'ı da

Esas Petrovic'den haber almaya çalışsan ne güzel olur

Bize Hakan'dan önce Petrovic lazım

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

20m bonservis 10m yıllıkla Hakan kağnısını mabadımıza çakacaklar imdaat diye bağırmak istiyorum.

Ulan bu salaklar Walker’ı bile alamayacaklar.

Çok ilginç yahu

Bilin şuan neredeler?

1000069421.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt