Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.938
- 48.271
- 4.933
Berkan kalsin
Berkanla uğurcan kalsın diğerini alsınlar yanına yaylan hediye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berkan kalsin
parcalı yapmak zorunda mısın? duz sarı yap, duz kırmızı yap. tutturdular bi parcali gidiyorlar.bizim renk çok zor bir renk
hatta bana göre bizim parçalımız dışında sarı kırmızının güzel durduğu forma yok
roma var tam sarı-kırmızı sayarsak
Yıllardır bizim muhteşem taraftar tasarımları internette dönüyor. Renk ile ilgili değil firmalar özenmiyor yönetim üzerinde durmuyor. Yoksa çok güzel renklerimiz varbizim renk çok zor bir renk
hatta bana göre bizim parçalımız dışında sarı kırmızının güzel durduğu forma yok
roma var tam sarı-kırmızı sayarsak
1.formayı parçalı yapmak zorundasın, kimliğin parçalı forma. Mesele güzel tasarlamak, 2. ve 3. formayı düz sarı, kırmızı, beyaz, siyah istediğin gibi tasarla ama güzel olsunparcalı yapmak zorunda mısın? duz sarı yap, duz kırmızı yap. tutturdular bi parcali gidiyorlar.
Yahu dalın şu hakanı arkadaş
A nadolu A jansı
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
tzolakis işi ne oldu var mı gelişme
O kadar para verip bu adamıda alamazlarsa eğer, Bu yıl onlar adına geçmez valla.fener yine babayı alır...
parcalı forma guzel degil. bu parcalı forma sevdası yuzunden yıllardır forma satılmıyor. 1. forma duz olsa yıllık forma satısı 5 milyon olur.1.formayı parçalı yapmak zorundasın, kimliğin parçalı forma. Mesele güzel tasarlamak, 2. ve 3. formayı düz sarı, kırmızı, beyaz, siyah istediğin gibi tasarla ama güzel olsun
Şunu da Salalım artık
Admin olsan yapacağın ilk icraat ?Admin mi olsam
Roma'ya gideceğine bologna'da kalsın.Romayla ayni oyuncunun peşindeyken kazandığımız savaş yok. Lucumi romaya ho.
Adem renktaş boşver Hakan'ı daCunku 2 gun once gorustum bu hafta gelecek dedi. O an belirsizdi. Sandiginizdan fazla biliyorum
yakışırAdmin mi olsam
Neyi güzel değil yav. Ülkemizdeki en güzel forma parçalı formamız. Parçalı forma tarihimiz geleneğimizparcalı forma guzel degil. bu parcalı forma sevdası yuzunden yıllardır forma satılmıyor. 1. forma duz olsa yıllık forma satısı 5 milyon olur.