Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetimler degisiyor

Calistigimiz menajerler degisiyor

Mesela nazifoglu serdar aziz’in menajeri ile calisiyordu,abdurrahim albayrak d’avila ile calisiyordu,simdi ise gardi ile calisiyoruz

Yani transfer konusunda hersey degisiyor

Ama yillardir twitter da ayni kisiler duyum vermeye devam ediyorlar

Ne hikmetse bunlarin haber kaynagi hangi yönetici veya menajer olursa olsun degismiyor

Ne kaynağı yav hepsi Gtünden sallıyor işte midemiz bulandı nevzattan filan hala boş boş konuşuyorlar işte!

Uğurcan yıldızının parladığı dönemdeki performansı hep arattı. Ayağı iyi kaleci profiline uymuyor. Genç bir kaleci de değil ki gelişim göstersin. Ucuza mal olmayacağı da kesin. Eee biz niye istiyoruz Uğurcan'ı.

düz sarı da öyle matah bir renk değil birinci forma için

düz kırmızı zibilyon tane takım var zaten

liverpool filan güzel allah var ama bence bizim parçalımız ayırt edici ve öyle kurulmuş bu kulübün orjinal forması
oyle kurulmus da zararin neresinden donsen kardir. sari ile kirmizi bir suru farkli sekilde birlikte kullanilabilir. tam ortadan duz bir cizgi bir tarafi sari bir tarafi kirmizi cirkin bir goruntu bence.

Yönetim biraz haber yaptırmalı Galatasaray x forvetle ilgileniyor falan gibisinden

Uğurcan olmaz , Berke olmaz , Hakan olmaz, Yunus olmaz, Apo CL’de olmaz.

BAY gidince yerli kim olacak acaba taraftarımız bütün yerlilere burun kıvırıyor maşallah.

Bu gidişle CL listesine 15 kişi falan yazıcaz.

Yollanacak oyuncularla ilgili herhangi bir haber cikmamasi da bizim adimiza olumsuz

Zaniolo mesela

Cl den dolayi kalmak isteyebilir cünkü bizden sonra üc takim da sansini denedi ve olmadi

Vallahi patladım, gidip Pes10 oynayım biraz

Ekli dosyalar

• IMG-20211226-WA0000.webp
    IMG-20211226-WA0000.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 16
Bu kadar kolay mı unuttun

Adam seni şampiyon yaptı daha 2 hafta önce
Allah razı olsun teşekkür ederiz gelirse kapımız her zaman açık kendisine ama Galatasaray ismi herşeyden üstündür biri veya birileri isim olarak Galatasaray’ın önüne geçemez bu kadar süre zarfında geliyorsa geliyorum diyecek gelmiyorsa da taraftara bir veda borçlu vedasını edip önüne bakacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt