Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PÜRÜZLER GİDERİLDİ, İMZAYA GELİYOR

Hırvat golcü Petkovic’in transferiyle alakalı dün öğlen saatlerinde bazı pürüzler çıkmıştı. Kocaelispor transfer komitesi aradaki pürüzleri gidererek oyuncu ile anlaşmaya vardı. Petkovic, Zagreb’ten saat 23.40 uçağı ile havalandı. Golcü oyuncu, bugün sağlık kontrolünden geçip Kocaelispor’a imzasını atacak.

PÜRÜZLER GİDERİLDİ, İMZAYA GELİYOR

Hırvat golcü Petkovic’in transferiyle alakalı dün öğlen saatlerinde bazı pürüzler çıkmıştı. Kocaelispor transfer komitesi aradaki pürüzleri gidererek oyuncu ile anlaşmaya vardı. Petkovic, Zagreb’ten saat 23.40 uçağı ile havalandı. Golcü oyuncu, bugün sağlık kontrolünden geçip Kocaelispor’a imzasını atacak.
Yeni taner gülleri geldi yani

Muslera tuttu diye her pahali kaleci tutacsk diye bir sey yok ki reis 25 verip tutturamazsak ne olacak bu seferinde
Galatasaray'ın iyi kaleci alacak kadar futbol aklı vardır diye düşünüyorum. 10 tane ligde 20 takım olsa 200 kaleci yapar. Bu liste 50 kişiyle başlayıp 20lere kadar düşmüştür. Yerli değil yabancı almalıyız ama piyango kime vuracak bakalım.

frankfurtun yedek kalecisi mesela mis gibi kaleci çocuk kaç para

olynin kalecisi mis gibi kaleci

ya rio ave yads estoril bu ikisinden birinin kalecisi var keremin maçını izlerken görmüştüm müthiş kaleciydi

yada ne biliyim aklıma gelen suzuki var bepenmiştim baya

yani niye illa 25 milyonluk kaleci?!?!?!?
Kesinlikle 5 10 arası bir sürü kaleci var. Bence yönetim kaleci konusunda risk almak istemiyor okan da. Çünkü muslera sonrası en ufak hatada kaleciyi alan da hedef tahtasında olacak

Fener performansını çıkar altay uğurcandan daha potansiyelli bir herifti.
Ala gel uğurcanı altayın yaşadığının kopyasını yaşar.
Bunun milli maçta maça bir hazırlanışı var ben böyle gol yiyorum diye maç öncesi gösteriyor herif.

Direnkt yere yöneliyor bir faik ile 90a takılan golleri izleriz ş.liginde. El oğlu acımaz.

Kesinlikle 5 10 arası bir sürü kaleci var. Bence yönetim kaleci konusunda risk almak istemiyor okan da. Çünkü muslera sonrası en ufak hatada kaleciyi alan da hedef tahtasında olacak

casa pianın kalecisiymiş dediğim çok seqira diye 23 yaşındaymış

3-1 benficayı yendikleri maç o maçı izlemiştim

ayaklarıda çok iyidi

ha 1 maçdan belli olmaz belki sadece o maç iyidi

ama bir sürü vardır ya

uğurcanla avrupada sıçarız bu kadar basit hiç lagaluga yapmaya gerek yok
bildiğimiz kaleci
leş gibi çizgi kalecisi

bizim son yıllarda avrupada kötü olmamızın sebeplerden biri musleradır özellikle son iki yıl
her gelen ilk topu yedi çoğu zaman

clde çeyrek yaptığımız dönem iyi takım iyi kaleciydi
son dönem iyi takım kötü kaleci oldu ne yazık ki

ders almıyor bunlar yok abi!

Fener performansını çıkar altay uğurcandan daha potansiyelli bir herifti.
Ala gel uğurcanı altayın yaşadığının kopyasını yaşar.
Bunun milli maçta maça bir hazırlanışı var ben böyle gol yiyorum diye maç öncesi gösteriyor herif.

Direnkt yere yöneliyor bir faik ile 90a takılan golleri izleriz ş.liginde. El oğlu acımaz.
Altaya yazık oldu.altayin konusunu forumda ilk ben açtım 2019 da ve fatih hoca istemişti onu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt