- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Abi oguzhan sesko bana 2 gun önce aslanim çekip trip attiHakan Motzun 150 mesaj Pulgar övmesi dün gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi oguzhan sesko bana 2 gun önce aslanim çekip trip attiHakan Motzun 150 mesaj Pulgar övmesi dün gibi
Pulgar çorbasi şimdi nerede oynuyor acabapulgar
etebo
Günaydan formayı alamazki. Alıştık zaten yedeklere 10-15 vermeyeuğurcanı fln alırlarsa önümüzdeki sezon futbola ara veririm herhalde
Yeni taner gülleri geldi yaniPÜRÜZLER GİDERİLDİ, İMZAYA GELİYOR
Hırvat golcü Petkovic’in transferiyle alakalı dün öğlen saatlerinde bazı pürüzler çıkmıştı. Kocaelispor transfer komitesi aradaki pürüzleri gidererek oyuncu ile anlaşmaya vardı. Petkovic, Zagreb’ten saat 23.40 uçağı ile havalandı. Golcü oyuncu, bugün sağlık kontrolünden geçip Kocaelispor’a imzasını atacak.
Yeni taner gülleri geldi yani
Galatasaray'ın iyi kaleci alacak kadar futbol aklı vardır diye düşünüyorum. 10 tane ligde 20 takım olsa 200 kaleci yapar. Bu liste 50 kişiyle başlayıp 20lere kadar düşmüştür. Yerli değil yabancı almalıyız ama piyango kime vuracak bakalım.Muslera tuttu diye her pahali kaleci tutacsk diye bir sey yok ki reis 25 verip tutturamazsak ne olacak bu seferinde
Kesinlikle 5 10 arası bir sürü kaleci var. Bence yönetim kaleci konusunda risk almak istemiyor okan da. Çünkü muslera sonrası en ufak hatada kaleciyi alan da hedef tahtasında olacakfrankfurtun yedek kalecisi mesela mis gibi kaleci çocuk kaç para
olynin kalecisi mis gibi kaleci
ya rio ave yads estoril bu ikisinden birinin kalecisi var keremin maçını izlerken görmüştüm müthiş kaleciydi
yada ne biliyim aklıma gelen suzuki var bepenmiştim baya
yani niye illa 25 milyonluk kaleci?!?!?!?
Hayır ter stegen iyidirIstermisin ugurcani
Havalimaninda fotosunu gördüm demin. Bitmis anlasilanKesin olarak anlasma oldu mu ustad?
Adı geçenlerin hepsinden iyidir. Şu Chelse kalecisi hariç tabi.Taraftar günayi seviyor.iyi kaleciyi bekleriz ağustosa kadar sorun yok
Stegenci olmana sevindimHayır ter stegen iyidir
Kesinlikle 5 10 arası bir sürü kaleci var. Bence yönetim kaleci konusunda risk almak istemiyor okan da. Çünkü muslera sonrası en ufak hatada kaleciyi alan da hedef tahtasında olacak
Altaya yazık oldu.altayin konusunu forumda ilk ben açtım 2019 da ve fatih hoca istemişti onuFener performansını çıkar altay uğurcandan daha potansiyelli bir herifti.
Ala gel uğurcanı altayın yaşadığının kopyasını yaşar.
Bunun milli maçta maça bir hazırlanışı var ben böyle gol yiyorum diye maç öncesi gösteriyor herif.
Direnkt yere yöneliyor bir faik ile 90a takılan golleri izleriz ş.liginde. El oğlu acımaz.