- 26 Kasım 2012
- 185.618
- 258.354
- 5.998
Sezar diye birini alabiliriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 tır taze hamsiye karşılık halil+taylan paketine ben okeyim. Uğurcan keyfi bozulmasın trabzonda kalsın biz takası bu şekil değerledirelim.Uğurcan da takas ile 2 3 oyuncu Ts ye gider gibi duruyor
Julio sezarSezar diye birini alabiliriz
bişi diyimi dünyanın en kolay şeyi kaleci scoutlamakfrankfurtun yedek kalecisi mesela mis gibi kaleci çocuk kaç para
olynin kalecisi mis gibi kaleci
ya rio ave yads estoril bu ikisinden birinin kalecisi var keremin maçını izlerken görmüştüm müthiş kaleciydi
yada ne biliyim aklıma gelen suzuki var bepenmiştim baya
yani niye illa 25 milyonluk kaleci?!?!?!?
Öbür konuya (kolon zkenler) maymunlar cehennemi gibi olmuş her yer Sezar olsa bu maymunları tokatlar yazacaktım üşendim.Sezar diye birini alabiliriz
Ben uzak doğudan bir kaleci olmasını isterim. Suzuki gibi. Globalleşme konusunda çok önemli. Kaleci ya da oyuncu kesinlikle japon bir futbolcu takımda olmalı. Honda gibi nagatamo gibi. Evet Muslera bizim efsanemizdir. Ama son iki sezonda öyle maçlarda hata yaptı ki biri young boys elendik uclden. Biri az uelden elendik. İki sezondur aksıyor belli yerine bakilmaliydi ama bizim yönetim illaki yumurta dayanacakcasa pianın kalecisiymiş dediğim çok seqira diye 23 yaşındaymış
3-1 benficayı yendikleri maç o maçı izlemiştim
ayaklarıda çok iyidi
ha 1 maçdan belli olmaz belki sadece o maç iyidi
ama bir sürü vardır ya
uğurcanla avrupada sıçarız bu kadar basit hiç lagaluga yapmaya gerek yok
bildiğimiz kaleci
leş gibi çizgi kalecisi
bizim son yıllarda avrupada kötü olmamızın sebeplerden biri musleradır özellikle son iki yıl
her gelen ilk topu yedi çoğu zaman
clde çeyrek yaptığımız dönem iyi takım iyi kaleciydi
son dönem iyi takım kötü kaleci oldu ne yazık ki
ders almıyor bunlar yok abi!
Havalimaninda fotosunu gördüm demin. Bitmis anlasilan
Ed
1.5 mio maas nasi veriyorlar lan oha
Havalimaninda fotosunu gördüm demin. Bitmis anlasilan
Ed
1.5 mio maas nasi veriyorlar lan oha
Petkovic çok iyi transfer. Kocaeli başkanı 300 m tl ile geliyoruz demişti. Ayrıca destekte bulunan iş adamları da varmış. Dedikleri gibi olursa sıkıntı olmaz ama kulübün içinin boşaltılacağını şimdiden görür gibiyim.
Nasil ödeyecekler merak ediyorumHarbi kocaeli için çok para. La Liga'da ilk beş dışında genellikle maaş 450 700 bin arası. Avrupa ile Arabistan arasında bir yerdeyiz biz. Çok para kocaeli için