Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaleci konusunda üç seçenek var. Birincisi potansiyelini ortaya çıkarmış kaleci 25 26 yaşlarında 20 milyon gözden çıkarılması gerekir. İkincisi Günaya bir süre kale emanet edilip 5 10 milyona yeni patlamaya başlayan 22 24 yaşlarında kaleci. Üçüncü seçenek de son kontratini alacak 33 üstü elit bir kaleci(alisson, ter stgen)Günay yedek.

Güney Amerika yı falan da hiç bilmiyoruz. Orada da vardır yetenekli kaleci

An itibarı ile atanımız İcardi tutanımız Günay.
An itibarı ile Ligimizde bunlardan iyisi yok.
Hedef şamp liginde başarı ise bu adamlarımıza yedek mi almalıyız, yoksa onlardan daha iyisini mi. Aynısı orta sahamız için de geçerli.

frankfurtun yedek kalecisi mesela mis gibi kaleci çocuk kaç para

olynin kalecisi mis gibi kaleci

ya rio ave yads estoril bu ikisinden birinin kalecisi var keremin maçını izlerken görmüştüm müthiş kaleciydi

yada ne biliyim aklıma gelen suzuki var bepenmiştim baya

yani niye illa 25 milyonluk kaleci?!?!?!?
bişi diyimi dünyanın en kolay şeyi kaleci scoutlamak
ama tabi bizim scout şefimiz instagramdan ve sosyal medyadan millete laf yetiştirdiği için bu tür şeylere çok uzak
öyle defans orta saha forvet gibi 50 tane nitelik yok bu mevkiilere nazaran tutmama oranı çok daha düşük
bir kere radarında olan bir kaleciyi 10 maç izlesen et mi balık mı anlarsın zaten
bu gün valencia gibi bitik bir klüp bile gidiyor gürcistanın dağlarından mamardashviliyi bulabiliyor biz ise ona 25 öbürüne 30 milyon versek gelir mi acaba diye kaleci arıyoruz

casa pianın kalecisiymiş dediğim çok seqira diye 23 yaşındaymış

3-1 benficayı yendikleri maç o maçı izlemiştim

ayaklarıda çok iyidi

ha 1 maçdan belli olmaz belki sadece o maç iyidi

ama bir sürü vardır ya

uğurcanla avrupada sıçarız bu kadar basit hiç lagaluga yapmaya gerek yok
bildiğimiz kaleci
leş gibi çizgi kalecisi

bizim son yıllarda avrupada kötü olmamızın sebeplerden biri musleradır özellikle son iki yıl
her gelen ilk topu yedi çoğu zaman

clde çeyrek yaptığımız dönem iyi takım iyi kaleciydi
son dönem iyi takım kötü kaleci oldu ne yazık ki

ders almıyor bunlar yok abi!
Ben uzak doğudan bir kaleci olmasını isterim. Suzuki gibi. Globalleşme konusunda çok önemli. Kaleci ya da oyuncu kesinlikle japon bir futbolcu takımda olmalı. Honda gibi nagatamo gibi. Evet Muslera bizim efsanemizdir. Ama son iki sezonda öyle maçlarda hata yaptı ki biri young boys elendik uclden. Biri az uelden elendik. İki sezondur aksıyor belli yerine bakilmaliydi ama bizim yönetim illaki yumurta dayanacak

Stoperine tanıdık stoper var mı diye soran transfer aklının kaleci olarak uğurcan scoutlaması normal yav

Yıllardır yaptığımız en doğru iş parayı yabancıya basmak, maaş bütçesini yabancıya harcamak, yıllardır yerli olarak yediğimiz çalımlar sayesinde rakiplerin beli büküldü, İrfancan mhy çağlar müldür Cengiz oğuz vs bu adamlara parayı bizde basabilirdik ardından koca bir hüsran, onun yerine düşük maliyetli potansiyelli Kerem Barış Selçuk Apo Eren gibi isimlere gidip altyapıdan Yunus Ozan Arda Semih gibi isimler çıkardık, Hamit'e gereksiz paralar bastık, Hakan ve İlkay'a karşı değilim ama sonları Hamit gibi olacağını düşünüyorum, çok iyi yabancıların yanına 2-3 tane potansiyelli genç atarsak, altyapıdan Arda Berat gibi isimlere şans tanırsak bence çok daha başarılı olacağız. Uğurcan ve HakanÇ isimlerine bu yüzden karşıyım, İlkay bonservissiz yıllık 5€ geliyorsa gelsin, öncellik kesinlikle Osimhen Laporte Leao gibi isimler olmalı.

türk futbolcuya hayır demem hiçbirzaman ama max 5 milyon verilmeli ve asla ilk 11 planı için alınmamalı genelde fırsat transferi olmalı

bu kulup tüzüğüne işlemeli

çapsızlık yaptırıyor işte böyle seçimler ne yazık ki

Allah göstermesin ama uğurcanı slırsak avrupa serüvenimiz başlamadan biter

Petkovic çok iyi transfer. Kocaeli başkanı 300 m tl ile geliyoruz demişti. Ayrıca destekte bulunan iş adamları da varmış. Dedikleri gibi olursa sıkıntı olmaz ama kulübün içinin boşaltılacağını şimdiden görür gibiyim.

Petkovic çok iyi transfer. Kocaeli başkanı 300 m tl ile geliyoruz demişti. Ayrıca destekte bulunan iş adamları da varmış. Dedikleri gibi olursa sıkıntı olmaz ama kulübün içinin boşaltılacağını şimdiden görür gibiyim.

kaleciye kim gelecek sence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt