Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yanlis anons olabilir, sayfasinda birsey yazmamis

IMG_9275.webp

Haber var ama yazdıkları gibi bir cümle yok. Klasik şeyler yazılmış

Osimhen tatili bitirene kadar kimseye soz vermez buyuk ihtimal, Buchi'nin aciklamalari bunu gosteriyor yani bu Haziran ayinda kimseye imza atacagini sanmiyorum.

Ter Stegen yakin cevresine Barca'da kalmak istedigini soylemis zaten, bunu Ispanyol ve Alman kaynaklar yaziyor.

Adam gelmek istemiyorsa zorlamaya gerek yok, biz Petrovic ya da Tzolakis icin kulupleriyle iletisime gecelim.
Şu melonun referans olduğu deli kaleci ne kadar para?

Ter Stegen yakin cevresine Barca'da kalmak istedigini soylemis zaten, bunu Ispanyol ve Alman kaynaklar yaziyor.

Adam gelmek istemiyorsa zorlamaya gerek yok, biz Petrovic ya da Tzolakis icin kulupleriyle iletisime gecelim.
Tzolakis'i kulübü vermiyor. Petrovic içinde kulübü kiralık vermiyor anladığım kadarıyla. Osimen işi olmazsa Petrovic'i 18+5 gibi bir paraya taksitli alabiliriz. Başka alabileceğimiz kaleci kim olur bilemiyorum.

Osimhen tatili bitirene kadar kimseye soz vermez buyuk ihtimal, Buchi'nin aciklamalari bunu gosteriyor yani bu Haziran ayinda kimseye imza atacagini sanmiyorum.
Osimhen Al-Hilal'e transfer olacak diye aylardır söylüyorum! Osimhen gider gitmez oynamak istemediği için teklifi kabul etmedi. Hiç tatil yapmamıştı çünkü. Al Hilal 55+bonuslar yeni teklif edecek büyük ihtimalle kabul eder. Tatil derdindeydi zaten keşke bizi bu kadar oyalamasaydı.

Inter Hakan a bonservis istiyorsa sara yı istiyor haberi yalandır

Sara ile Hakan takasi yapilmaz zaten kabul etmeyiz böyle birşey.23 milyon verdiğimiz oyuncuyu sonuçta belli bir katkı da aldık piyasası olan oyuncu takasda şuan kullanilacak oyuncular Zaniolo ve Nellson olabilir ki Zaniolo kalması tarafindayim.

Jonathan David zu fb

Osimhen'i beklerken kaçan balık büyük olacak yazık oldu , Osimhen'in keyfinin yetip karar vermesini beklerken forvetsiz kalacağız.

Tzolakis icin hic sormusmuyuzdur meraktayim.

Chelsea sacma fiyat diretebilir kendince ama tzolakis icin eger oyuncunun aklina yatarsa olympiakos asiri zorluk cikarmaz dusuncesindeyim/chelsea-petrovic senaryosuna gore

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt