Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamlar herkese, uzun süredir forumu ziyaretçi olarak takip ediyordum. Üye olup sizlerle birlikte vakit geçirmeye karar verdim. Tanışma bölümüne mesaj gönderemiyorum buradan yazıyorum bu sebeple.

Ben Arda, 27 yaşındayım. Evliyim, doğa sporlarıyla uğraşmayı çok seviyorum. Antalyalıyım, Antalya'da yaşıyorum, hepinize saygılar selamlar

ajax cimriligi birakmasi gerek , yoksa kimseyi alamazlar dandik dunduk topcu haricinde
Adamlarin borcu var, cimrilik degil konusu. Gecen sene yapilan transferlerden 108 milyon euro enkaz kaldi.

Butceleri kuculdu o yuzden ciddi bonservis bedeli verecek konumda degiller suan.

Galatasaray 2025 - 2026
İlk 11:
Petkovic -Boey -Davinson Sanchez- Pavlovic -Jakops- Torreira- Lemina- Bernando Silva- Sane- Barış - Osimhen....

Yedekler:
Günay- Jelert- Kaan - Abdulkerim- Eren- Maestro- Sara - Berkan- Yunus- Sallai - İcardi(iyileşene kadar) - Ramulo

nereye giriyorsun ilk8e ya , ilk 24 bile şüpheli en kötü 12 puan alman lazım

buda 4 galibiyet veya 3 galibiyet 3 beraberlik demek

ilk ihtimalden bahsedelim evindeki her maçı kazanman lazım .

ilk 2 torbadaki takımları net yeneriz diyebiliyor muyuz ? HAYIR

valla ilk 24 bile zor olabilir bu sene . Kadroyu iyi okumak lazım .

Bakalım kısmet...

Muhtemelen Hakanı takımında görmek istemeyecek yegane taraftar bir kısım Galatasaray taraftarı olabilir.kimisi pahalı diye istemeyebilir saygı duyarım ama yok hakan topçu mu yok bizde lemina sara var ne Hakanı diyenleri anlamak mümkün değil. Bunu diyenler ya futboldan gram.anlamiyor yada Hakanı hiç izlememisler

2 gündür galatasaraya gelmek isteyen uluslararası çapta türk bir oyuncu hakkında yalan yanlış ve daha belli olmayan maaş ve bonservis bilgileriyle galatasaray taraftarını hakana karşı doldurdular

hele şu twitterda filan çok bilmiş davranan bazı galatasaraylı görünümlü hesaplar

hakana hareketsiz orta saha diye twit atan bir adamla ne konuşabilirsin ki

adam dünyanın düz olduğuna da inanıyordur

morganwallen-vision.gif
Tunam inceden bir geviş getirme var anladığım kadarıyla 👀😍

Bu sene ilk 24 e kalalım, sonraki turu da geçersek büyük başarı.

Osimhen gelse bile ilk 8 falan utopik bir hedef.

Yonetim 2 hafta once hedefimiz gruptan cikmak dedi ki mantikli bakinca da dogru hedef bu. Biz bir variz bir yokuz, Avrupa'da yillardir bir istikrarimiz yok ortada o yuzden kademeli olarak merdiven basamaklarina cikmak gerekir.

Bu sene gruptan cikmak, seneye tekrar CL yaparsak son 16 hedefi guzel olur. Oyle ceyrek/yari finaller sirf iyi transferlerle olmuyor bunun en iyi ornegi de PSG.

Bir istikrar yakalamak, surekli buyuk takimlara karsi oynayarak onlarla mucadele etmeyi ogrenebiliriz anca. Cok kuvvetli takimlar var Avrupa'da yani bu sene gruptan cikmak bile kolay olmayacak.
Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak için minumum 11 puana ihtiyaçın olduğu yerde, ilk 8 den bahsediyolar ve bunun başarısız görüyolar şaka gibi. bu forumda insanlar ya çok uçuyo, yada yerin dibine sokuyo.

Ortega kaleciler arasinda alternatif olabilir mi acaba? Tek senesi kalmis ve diger isimlere göre normalde baya ucuz olmali

Selamlar herkese, uzun süredir forumu ziyaretçi olarak takip ediyordum. Üye olup sizlerle birlikte vakit geçirmeye karar verdim. Tanışma bölümüne mesaj gönderemiyorum buradan yazıyorum bu sebeple.

Ben Arda, 27 yaşındayım. Evliyim, doğa sporlarıyla uğraşmayı çok seviyorum. Antalyalıyım, Antalya'da yaşıyorum, hepinize saygılar selamlar
Hoş geldin Emrah bende memnun oldum Antalya bende :)

romulo icin kac istiyorlar bilmiyorum ama alanin kar edecegi kesin. maasi da dusuk olacak hele avrupaya giderse. piyasada ismi dolasan pek cok adamdan daha potansiyelli. en azindan sorloth’dan beri 1.90+ olup bi de genis alanda topla uzayabilen santrafor hatirlamiyorum ligde.

besiktas’in kovalamamasi falan inanilmaz. muhtemelen yurt icinden gelince taraftar ha hu yapacagi icindir.
15 milyona alınan bir oyuncudan kar edebilme ihtimali yok.
Göztepe gibi 2.5 milyonken alınsaydı bu dediğin mümkündü. Alıp oynatmadığın sürece suni değeri baltalanacak.
Ligin neredeyse içinde geçen ahmetin düştüğü durum ortada.

Bu tür adamları ucuza bulu alıp maaşını da karşılayarak kulüplere oynatma teşviği sağlayarak müthiş gelirler sağlarsın.

Bir kaç senedir savunduğum şeylerden birisi bu.
500 bine alınan maestro misal bunu sen alıp maaşını da ödeyerek bir kulübe versen haziran-eylül arasında sonraki bonservisli satıştan %15 pay versen var ya kulüpler kapında gezer.
İyi bir oyuncuyu 0 maliyetle oynatacaksın ve sonraki satıştan pay alacaksın.

Bunu başardığımız gün aydınlanmış olacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt