Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ne olum? Haziranda transfer yapınca böyle mi oluyor yani

efe6b1ff63fa7a12a91e9e0b520c17f0.jpg
Almanlar topçumuza çökmüş

Liverpool osimhen olayı yok hem maaşı hem de yüksek bonservisi nedeniyle.3 gün önce haber çıktı ya.konusulmus ama maliyeti nedeniyle Red yemis

Ulan kendimi kanıtlamak için gideceğim diyecek zannettim ne şopar çıktı bu yav. Git kendini göster abicim 20 tane kulüp var sana uygun.
Eyüp Aydın kulüpte 1 sene daha geçirirse 18-21 arası 3 yıl oynama koşulunu sağlayıp uefada kulüpte yetişmiş altyapı oyuncusu statüsü kazanacak olabilir. Kiralık gönderilmemesi belki de daha hayırlıdır.

Senin dediğin gibi @İskender Nikolov fbnin Red yediği haberleri yazılmıyor,geri donus yapılmadı falan yazıyor

Genç ve yetenekli futbolcu peşindeler ama avrupada göz önünde bulunanlari alamayacaklar tabi.

2018 yazında ayewe gittikleri gibi sterlingi falan alacaklar.belki nunezi kiralayacaklar.genc diye de baris alıcı ferdi vb alıp duracaklar

Omurga'da çok önemli 2 eksik var anlık.

1. Kaleci
2. Osimhen / İkame forvet

Bu ikisini Temmuz başına kadar bitiremezsek geri kalanın bir önemi olmayacak.

Bu ikisi düzgün olmazsa geriye Sane ayarında 2 isim daha al 10 numara ve stopere yine Avrupa'da iş yapamazsın. Lig'de tehlikeye girer.

O yüzden derhal buraya çok önemli 2 isim alınmalı.

Osimhen olmuyorsa da Temmuz olmadan biri mutlaka gelmeli.

Omurga'da çok önemli 2 eksik var anlık.

1. Kaleci
2. Osimhen / İkame forvet

Bu ikisini Temmuz başına kadar bitiremezsek geri kalanın bir önemi olmayacak.

Bu ikisi düzgün olmazsa geriye Sane ayarında 2 isim daha al 10 numara ve stopere yine Avrupa'da iş yapamazsın. Lig'de tehlikeye girer.

O yüzden derhal buraya çok önemli 2 isim alınmalı.

Osimhen olmuyorsa da Temmuz olmadan biri mutlaka gelmeli.
Kaleciye katılıyorum ama forvete katılmıyorum. Zira Osimen olmazsa 1. forvetimiz belli İcardi.

Osimhen konusu bir an önce netleşmeli, uzadıkça planlamamız uzuyor. Henüz Haziran'dayız ama zaman hızlı geçiyor, Osimhen'in bizde kalmadığı senaryoda B planımızın olduğunu düşünmüyorum. Kadroyu geçtim, teknik taktik bile ona göre şekillenecek.

Nunezi istiyorlardı. Takası napoli önermiş olabilir.

Gel kardesim geeel taptaze Osi'm var gel gel geeeeel

Beşiktaş ve Samsunspor, Rennes'den ayrılacak olan orta saha oyuncusu Glen Kamara ile ilgileniyor. (L'Equipe)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt