Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.900
- 21.009
- 2.233
Napoli ancak Nunez + 70 milyonu kabul eder
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Almanlar topçumuza çökmüşBu ne olum? Haziranda transfer yapınca böyle mi oluyor yani
![]()
Eyüp Aydın kulüpte 1 sene daha geçirirse 18-21 arası 3 yıl oynama koşulunu sağlayıp uefada kulüpte yetişmiş altyapı oyuncusu statüsü kazanacak olabilir. Kiralık gönderilmemesi belki de daha hayırlıdır.Ulan kendimi kanıtlamak için gideceğim diyecek zannettim ne şopar çıktı bu yav. Git kendini göster abicim 20 tane kulüp var sana uygun.
Osimhen bu gidişle emekli olana kadar bizde mi kalacakLiverpool osimhen olayı yok hem maaşı hem de yüksek bonservisi nedeniyle.3 gün önce haber çıktı ya.konusulmus ama maliyeti nedeniyle Red yemis
2.ya da 3.senesi real madrid diyelimOsimhen bu gidişle emekli olana kadar bizde mi kalacak![]()
Ulan zalim velet bizi niye sevmedin ha.
10-12civarı bonservise gitsin yada bu 2003'lü rotasyonda kullanabileceğin bir oyuncu için takasta güzel olabilir.
Kaleciye katılıyorum ama forvete katılmıyorum. Zira Osimen olmazsa 1. forvetimiz belli İcardi.Omurga'da çok önemli 2 eksik var anlık.
1. Kaleci
2. Osimhen / İkame forvet
Bu ikisini Temmuz başına kadar bitiremezsek geri kalanın bir önemi olmayacak.
Bu ikisi düzgün olmazsa geriye Sane ayarında 2 isim daha al 10 numara ve stopere yine Avrupa'da iş yapamazsın. Lig'de tehlikeye girer.
O yüzden derhal buraya çok önemli 2 isim alınmalı.
Osimhen olmuyorsa da Temmuz olmadan biri mutlaka gelmeli.
Nunezi istiyorlardı. Takası napoli önermiş olabilir.
dumfriesi verselerde olurÇalhanoğlu vermiyorlarsa
Bari Barellayo verin diyelim