- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Al hilal cuesta ve frankowskiyi alsın 15 milyona temiz iş olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yoklama yaptılar dunağbi ne uğurcanı yahu
güvenç daha iyi o heriften
Burayı bile geçmeleri zor
Hayırlı olsun.İlk geldiği sezon çok iyi katkı verdi Fred ayarında oynadı neredeyse ama geçen sezon adeta futbolu bırakmış gibiydi. Sahada sonradan girdiğinde koşacak hali yoktu, mücadelesi yoktu.
Hayırlı olsun.İlk geldiği sezon çok iyi katkı verdi Fred ayarında oynadı neredeyse ama geçen sezon adeta futbolu bırakmış gibiydi. Sahada sonradan girdiğinde koşacak hali yoktu, mücadelesi yoktu.
Olmasa sqmpiyonluk cok zordu tabi ki katiliyorum. Hem kendisinicin hem de arkadaslari icin tek basina yarattigi bi suru pozisyon var. Kacirdigi gol sayisindan da onemli belki de arkadaslarinin kacirdigi goller yuzunden yenmis bi dolu asisti de var.Mevzu onlara girmesi, sürekli hareketli olunca sürekli pozisyona giriyor ve hep yüksek nabızla oynuyor.
41 maçta 37 gol atmış 70 gol mü atsın
Bence bu yüksek nabız olayı çok küçümseniyor, Icardi tek vuruşla atıyor golleri ya da Yunus düşük nabızla kilit pas atıyor.
Barışla Osimhen’in çok hakkı yeniyor bu konularda, o kadar şiddetli deparlar atabilen başka da yok zaten biraz Lemina.
fb transfer olasılığı çok düşükmüşFener acaba kore gazilerinden baslayip ataturkculuk guzellemesi kasar mi bu adamin transferiyle gene
Uğurcan ho diyelim üstatağbi ne uğurcanı yahu
Eyup mu ahahhaha samsunla görüşüldü ya ondan aklimda kalmisEyupte demis ya samsun ne alaka
Barış'la Osimhen bu kadar fizik gücü ve kuvvetli olmasaydı, zaten bu kadar pozisyona giremezlerdi. Pozisyonların yarısını kendiliğinden oluşturuyorlar.Mevzu onlara girmesi, sürekli hareketli olunca sürekli pozisyona giriyor ve hep yüksek nabızla oynuyor.
41 maçta 37 gol atmış 70 gol mü atsın
Bence bu yüksek nabız olayı çok küçümseniyor, Icardi tek vuruşla atıyor golleri ya da Yunus düşük nabızla kilit pas atıyor.
Barışla Osimhen’in çok hakkı yeniyor bu konularda, o kadar şiddetli deparlar atabilen başka da yok zaten biraz Lemina.
Olmasa sqmpiyonluk cok zordu tabi ki katiliyorum. Hem kendisinicin hem de arkadaslari icin tek basina yarattigi bi suru pozisyon var. Kacirdigi gol sayisindan da onemli belki de arkadaslarinin kacirdigi goller yuzunden yenmis bi dolu asisti de var.
Ama kacirdigi golleri soyle bir hatirlarsak bir kismi kaleciyl3 karsi karsiya kaldifi pozisyonlar. Son vurus becerisi Icardi'nin yarisi kadar olsa ki o da bazen sapitiyor 39 gol rekorunu kirardi bence.
Bu arada Baris'in kafayi kaldirmadan yaptigi kazma vuruslara hic girmiyorum bile. Ne yapmaya calisiyor bazen hic bilmiyorum.
Ben ikisinin de kalmasindan yanayim. Umarim gerceklesir.
Sallıyorum ağabey. Uğurcanı bile izlemedim pek. Ben futbol bilmem.ağbi ne uğurcanı yahu