Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayırlı olsun.İlk geldiği sezon çok iyi katkı verdi Fred ayarında oynadı neredeyse ama geçen sezon adeta futbolu bırakmış gibiydi. Sahada sonradan girdiğinde koşacak hali yoktu, mücadelesi yoktu.

Saldı çünkü ,kolaya kacti.sara transferine bozuldu falan

Hayırlı olsun.İlk geldiği sezon çok iyi katkı verdi Fred ayarında oynadı neredeyse ama geçen sezon adeta futbolu bırakmış gibiydi. Sahada sonradan girdiğinde koşacak hali yoktu, mücadelesi yoktu.

İlk sezonunda da ahim sahim katki verdigini dusunmuyorum.. Bir donem iyi gol atmisti genel olarak buyuk hayal kirikligi bizdeki 2 sezonu

Mevzu onlara girmesi, sürekli hareketli olunca sürekli pozisyona giriyor ve hep yüksek nabızla oynuyor.

41 maçta 37 gol atmış 70 gol mü atsın

Bence bu yüksek nabız olayı çok küçümseniyor, Icardi tek vuruşla atıyor golleri ya da Yunus düşük nabızla kilit pas atıyor.

Barışla Osimhen’in çok hakkı yeniyor bu konularda, o kadar şiddetli deparlar atabilen başka da yok zaten biraz Lemina.
Olmasa sqmpiyonluk cok zordu tabi ki katiliyorum. Hem kendisinicin hem de arkadaslari icin tek basina yarattigi bi suru pozisyon var. Kacirdigi gol sayisindan da onemli belki de arkadaslarinin kacirdigi goller yuzunden yenmis bi dolu asisti de var.

Ama kacirdigi golleri soyle bir hatirlarsak bir kismi kaleciyl3 karsi karsiya kaldifi pozisyonlar. Son vurus becerisi Icardi'nin yarisi kadar olsa ki o da bazen sapitiyor 39 gol rekorunu kirardi bence.

Bu arada Baris'in kafayi kaldirmadan yaptigi kazma vuruslara hic girmiyorum bile. Ne yapmaya calisiyor bazen hic bilmiyorum.

Ben ikisinin de kalmasindan yanayim. Umarim gerceklesir.

Mevzu onlara girmesi, sürekli hareketli olunca sürekli pozisyona giriyor ve hep yüksek nabızla oynuyor.

41 maçta 37 gol atmış 70 gol mü atsın

Bence bu yüksek nabız olayı çok küçümseniyor, Icardi tek vuruşla atıyor golleri ya da Yunus düşük nabızla kilit pas atıyor.

Barışla Osimhen’in çok hakkı yeniyor bu konularda, o kadar şiddetli deparlar atabilen başka da yok zaten biraz Lemina.
Barış'la Osimhen bu kadar fizik gücü ve kuvvetli olmasaydı, zaten bu kadar pozisyona giremezlerdi. Pozisyonların yarısını kendiliğinden oluşturuyorlar.

Olmasa sqmpiyonluk cok zordu tabi ki katiliyorum. Hem kendisinicin hem de arkadaslari icin tek basina yarattigi bi suru pozisyon var. Kacirdigi gol sayisindan da onemli belki de arkadaslarinin kacirdigi goller yuzunden yenmis bi dolu asisti de var.

Ama kacirdigi golleri soyle bir hatirlarsak bir kismi kaleciyl3 karsi karsiya kaldifi pozisyonlar. Son vurus becerisi Icardi'nin yarisi kadar olsa ki o da bazen sapitiyor 39 gol rekorunu kirardi bence.

Bu arada Baris'in kafayi kaldirmadan yaptigi kazma vuruslara hic girmiyorum bile. Ne yapmaya calisiyor bazen hic bilmiyorum.

Ben ikisinin de kalmasindan yanayim. Umarim gerceklesir.

bir de sanssizdi herif bir ara attigi gol devamli baskalarina yazdi santimlik ofsaytlarls golleri verilmedi..
Genel olarak ofsayt konusunda zaten sene boyu sikintisi oldu biraz dikkat edebilse rahat 7-8 golu olurdu ofsayta takilanlardan

RB Leipzig, Romulo'yu transfer etmek için görüşmelerini sürdürüyor fakat son günlerde Wolverhampton ve Nottingham Forest'ta Romulo'nun durumu hakkında bilgi aldı.

(@UOLEsporte)

Benimle dalga geçmeyin ama bu cuesta premier lige yeni çıkan bi takıma gidecek bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt