Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.272
- 14.028
- 1.498
Demekki aldık artık kanaat getirdim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En yakini filistinli bir topcu cikti r.tas
Lukaku'yu sağmalık inek niyetine mı alıyoruz üstad?
Dünyanın en iyi kanat oyuncusundan onay gelmiş rahatladık
Lakakadır makakadır ama güçlü kuvvetli topçudur katkı sağlar bizeLukaku'yu sağmalık inek niyetine mı alıyoruz üstad?
Kaynaklarıma göre Osimhen bitmiş, farklı isimler içinde çalışmalar varOsimhen, yönetimin elini kolunu bağladı. Transfer bütçesini o kadar etkiliyor ki başka kulüplere resmi teklif yapamıyoruz.
Dünyanın en iyi kanat oyuncusundan onay gelmiş rahatladık
Özellikle son haftalarda uçuşa geçmişti2015'teki şampiyonluğumuzun kilit oyuncularından biridir.
İlkay kural çıkmadan önce seçti o yüzden Mesut gibi yerli statüsünde diye biliyorum.Artık o mavi kart olayı yok yalnız. İlkay kural çıkmadan önce mi Almanya yı seçmişti?
Dostum kaynağın neKaynaklarıma göre Osimhen bitmiş, farklı isimler içinde çalışmalar var
Berkan için kimse kötü birşey yazmak istemiyor ama geldiğinden beri gelisim gösteremedi. Kadroda tutmanın manası yok. İlk göndereceğim isimlerden olurUEFA listesi için Berkan ve Demirbay'ı gönderip onlardan boşalan gurbetçi kontenjanına İlkay ve Hakan eklemek kağıt üzerinde iyi iş.