- 20 Ağustos 2017
- 19.223
- 12.890
- 1.653
Ben kadroya Boey yazmam sahsen. Sanirim Amerika turunda sansini zorlayacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelmeme ihtimali daha yüksek zaten. Türkiye'yi ne yapacağım ya modunda gelmez oBen kadroya Boey yazmam sahsen. Sanirim Amerika turunda sansini zorlayacak.
Sen genç değil miydin yahu? Gidip google‘da eski ünlü futbolcular diye arama mı yapıyorsun?Cimbomun yeni ortasahasi Real Madridden(Gravesen)
Maniche de işlem tamam.
Anaaaaa herkes dinazor çıktı forumdaSabah 8de kalkıp ekmek almaya giderdim lan gazete okumak için böyle çocukluğun içine sıçayım
Fanatik ve Vatan okuyordum ben 2010’a kadar.En dusuk seviyeli spor gazetesi bence fotospordu, fanatik iyiydi yine
Bulvar gazetesine de bakar mıydın gizlice?Fanatik fotomaç vs derken Julio Baptista veya Morientes kapaklı fotolar aklıma gelir hep dedemlere ekmek alırken görüyordum her zaman
Bulvar gazetesine de bakar mıydın gizlice?
16 yerine 24 cm olması için ben 4m verirdim şahsen4 milyon farkla 2 boy büyütmek mi?
Burger king gel de esnaflık gör
saneyi aldık çalhanoğlu petroviç yolda osimhen arapları reddetti diyerek şöyle başladığımız transfer dönemi
Ekli dosyayı görüntüle 291548
maalesef şu şekilde gelişmesiz ve sıkıcı olarak devam ediyor
Ekli dosyayı görüntüle 291547
Hakani alıp yanları sıfıra vurduracagiz gibisaneyi aldık çalhanoğlu petroviç yolda osimhen arapları reddetti diyerek şöyle başladığımız transfer dönemi
Ekli dosyayı görüntüle 291548
maalesef şu şekilde gelişmesiz ve sıkıcı olarak devam ediyor
Ekli dosyayı görüntüle 291547
Hakan ı tanıyor olman lazım seninOsimhen ile günah dolu bir gece