Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nobeti , Zaman Tuneli ya da Kolpa Yelpazesi programina donmus gecmis gazetelerle.

"Spor" gazetesenin en arka sayfa sag ust kosesindeki yari ciplak kadin fotosuna bakiyordunuz hepiniz, birakin kolpa isimleri simdi

Hakan’a para harcamak bana da mantıklı gelmiyor.

Kaleci yok sağ bek yok santrafor belirsiz

Bunlar halloldu diyelim, Hakan da gelmek istedi, o zaman değerlendirirsin.

Ki fikrimi söyledim Hakan gelirse takımdaki en iyi orta saha olur ama orta saha kalitesi zaten iyi, sağ bek ve kaleci konusu daha kritik.
OFfffffff OFFF

adama bu sene değil, gelecek sezon gel de diyemeyiz.

ben bu işi emre belezoğlu'na benzetiyorum, biz bu çocuğa sırt dönersek fener kapar...

Hakan’a para harcamak bana da mantıklı gelmiyor.

Kaleci yok sağ bek yok santrafor belirsiz

Bunlar halloldu diyelim, Hakan da gelmek istedi, o zaman değerlendirirsin.

Ki fikrimi söyledim Hakan gelirse takımdaki en iyi orta saha olur ama orta saha kalitesi zaten iyi, sağ bek ve kaleci konusu daha kritik.
Konusulan rakamlara bakinca kaleci butcsini Hakan da kullanip Gunaya guvenerek arkasina yedek kaleci koyacaklarmis gibi geliyor gunler gectikce.

Bildiğim kadarıyla biz almadık daha doğrusu başkan istemedi
Bu konu yanlış biliniyor genel olarak, doğrusunu anlatayım.

Burak Elmas'ın seçimi kazandığı dönem Hakan Ç bedavaydı, FT ise Mustafa Cengizle arası bozulduğu için muallaktaydı, dolayısıyla boş 1 ay geçti tam o dönemde ve Hakan Inter ile görüştü. Hatta Metin Öztürk de adaylardan biriydi ve iddiası Hakan Ç'yi seçilirlerse getirmekti.

Hakan da o dönem eğer FT beni arayıp gel deseydi ona hayır diyemezdim dedi, halbuki FT'nin devam edeceği muallaktı, muhtemelen Burak Elmas dışındaki tüm seçeneklerde devam etmeyecekti.

Seçim bitene, FT dönene kadar Hakan Interle anlaştı vs

Ha çok istese bekler miydi evet ama kulüp tam bir kaostaydı mesela ET döneminde Hakan boşta olsa zaten şu an bizde top oynuyordu.

moruğun kafasındaki kadroymuş

....................................uğurcan.............
.................walker......skriniar.....osterwolde............
oğuz...anguissa/bissouma.......fred..............kostic
............................................talisca.........................................
....................guessand................duran/david...............................

Bu konu yanlış biliniyor genel olarak, doğrusunu anlatayım.

Burak Elmas'ın seçimi kazandığı dönem Hakan Ç bedavaydı, FT ise Mustafa Cengizle arası bozulduğu için muallaktaydı, dolayısıyla boş 1 ay geçti tam o dönemde ve Hakan Inter ile görüştü. Hatta Metin Öztürk de adaylardan biriydi ve iddiası Hakan Ç'yi seçilirlerse getirmekti.

Hakan da o dönem eğer FT beni arayıp gel deseydi ona hayır diyemezdim dedi, halbuki FT'nin devam edeceği muallaktı, muhtemelen Burak Elmas dışındaki tüm seçeneklerde devam etmeyecekti.

Seçim bitene, FT dönene kadar Hakan Interle anlaştı vs

Ha çok istese bekler miydi evet ama kulüp tam bir kaostaydı mesela ET döneminde Hakan boşta olsa zaten şu an bizde top oynuyordu.
Bence hayirlisi olmus, adam interde cok daha basarili surec gecirdi denebilir, burada nelerle ugrasirdi belkide geriye bakip dusununce.

............................................talisca.........................................
....................guessand................duran/david...............................
İleriye iki azman atma fikri mantıklı bayağı

Onların kim olduğu ve performansları herşeyi belirler

Bunlarin transfer politakisi su yeni gelen genc sportif direktor ile biraz etkilenmis gibi.

Fantazi kolpalari var gene tabide arka planda 2 3 mantikli isim gecmisti sanki (profil olarak) ama babayi aldilar tabi 30 M lar gorunce

İleriye iki azman atma fikri mantıklı bayağı

Onların kim olduğu ve performansları herşeyi belirler
Genede arkalari cok sikintili bence, defansta alterantifleri az, para basmak zorundalar, fres/anrabat ortasahada yetmiyor vs. cok zor durumdalar bence valla.

Topcunun aklini celebilecek bir agirliklarida yok.

Inter kanadı 17,5'u da kabul etmemiş galiba böyle bir haber söyledi arkadaşlarım tam bilmiyorum kaynağını da, 17,5 verecek kadar ne yaşadık acaba? Şubat'ta 32 yaşına giriyor.

Yattı bu transfer ho.

Walker Fenerbahçe'yi reddetmiş. İngiltere'de kalmak istiyormuş.

Maaş arttırın demek de olabilir tabii.

fb bu sezon sampiyon olur malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt