Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakanç sara torreira ortasahası kur sonra hoşgeldin bratislavalara mağlubiyetler

tabi senin hocanın oynatacağı şeyi kendi bile bilmezse böyle birbirlerini asla tamamlamayacak profilde bir sürü topçuyu doldurursun takıma. Ah ah keşke haksız çıksak ama bu adamla avrupada ilerlemek hayal ötesi

Oyun anlayisi vs. bunlar Okan hocanin bilecegi ya da cozecegi seyler. 4-5 ay once apayri bir oyun oynuyorken Lemina'nin kadroya girmesiyle apayri bir oyuna donduk, o yuzden bugun bize pek uymayan oyuncu yarin uyabilir.

Hakan da pek fizik olarak tasinmasi gereken oyuncu degil. Kendi takiminda banko oyuncu, daha gecen ay Sampiyonlar Ligi finali oynadi, yaninda oynayan oyuncu da Mkhitaryan (ve Barella tabi). 30+ tecrubeli oyuncu bu takima her turlu lazim, cok genc oyuncu olunca ayaklari yere basmiyor arti bu seviyede ve Galatasarayli Turk oyuncu bulmak imkansiz.

Osimhen gelir gelmez, o konuda yonetimi suclamak bence ayip. Bir sene burda oynamis olmasi bile mucizeydi bence. Icardi'yi kesecek forvet de dunya uzerinde ikiden fazla degildir. Elestiri yaparken biraz agir kacmiyor muyuz hocam?
Bence yanlış düşünüyorsunuz hocam. Okan Hocanın oyun anlayışı hiç değişmedi. Lemina oynadığı oyuna daha uygun bir adam olduğu için kafasındaki oyunu daha iyi oynadık. + olarak bir de Eren takviyesi bizi fazlasıyla yükseltti.

Torreira'dan dolayı bizim oraya ekleyeceğimiz adam hem fiziksel olarak çok diri olmalı hem de kafa toplarında vs. üstünlük kuran birisi olmak zorunda. Sezon başında Sara orada oynarken kafa toplarına stoperlerimiz çıkıyordu ve rakip forvetlerden alamadıkları her hava topu kalemizde tehlike oluyordu. Bu şekilde en az 10 gol yedik. Torreira bir ara artık geri koşmayı falan bile bırakmıştı salmış bir vaziyette futbol oynuyordu. Bazı şeyler çabuk unutuluyor. Rize maçını ve ondan önceki 3-4 maçı açıp bir izleyin nasıl iflas ettiğimizi bir görün. Eren ve Sallai'nin iyi beklik yaptığı bir oyundan bahsediyoruz.

Hakan'da bize uyacak meziyetlerin hiçbiri yok onun çok farklı meziyetleri var ve hocanın oyun anlayışına bence uymuyor Hakan iyi olan meziyetleri. Oyun değişir mi? bilemem bugüne kadar değiştirmedi. Avrupa'da Y. Boys, AZ, Prag gibi takımlar içimizden geçerken hatta 10 kişi kalmışken bile hoca oyunu değiştirmedi. Hakan geldi diye registalı oyuna döneceğini sanmıyorum.

Yazdığımı dikkatli okursanız Osimhen'i alamadılar diye yönetime eleştiride bulunmuyorum o transfer zaten bir rüyaydı ve bitti. Ben sakatlık sonrası İcardi'yi kesecek forvet alamazlar diyorum. Mesela şimdi Ter Stegen falan kovalıyorlar ya onu da alamayacaklar en son gidip çöp oğlu çöp Pena'yı getirirler. Geçen yaz yapılan yanlış işleri unutmayın lütfen. Osimhen piyangosu vurmasa şu an hepimiz yönetim istifa yazıyorduk.

Son düzenleme:
Çok kaliteli topçu hakan, hiç bir futbolcunun milli takım performansını hiç umursamam şahsen çünkü yanıltıcıdır. Önemli olan maliyeti, yüksek olmamalı maliyeti
Aslında milli takım performansı da çok iyi ama forum gerçekten futboldan pek anlamıyor

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tempolu futbolcu lemina'dır torerria'dır barella'dır. Hakan, selçuk inan, sergio tarzı bi futbolcu inter gibi sistemli oynayan takımda kendine bi rol buldu ama bizim gibi sistemsizlikten beslenen takımda ilk hedef tahtasına konulan isim olabilir
Üstüne üstlük gönderemezsinde o maliyetlere.

Lemina yı 6 numaradan alıp yedeğe koyan adamın alnını karışlarım.

hakan da geliyorsa gelsin 8 veya 10 no ya adapte etsin kendini ona göre .

çift sekiz oynarsak ta sara torreira hakan arasında döndürerek oynasınlar işte . bi dünya maç olacak

bu rezil veletin tanıtımında olduğu formayı niye alayım ben kulüp de ders almış olur böyle saçma sapan şaklabanları çıkarmaz buraya.Ts falan ne güzel tanıtım yapmış biz şaklaban eğlendirme derdindeyiz
Adam haklı yav. Daha yasemin denen kadının + diğer tüm rezilliklerin ünsüz ünlülerin yer aldığı ve 1 milyon kişiyi nefret ettireli 1 ay olmadı.
Kadın 4 saat boyunca hülülü diye garip tavırlarlar bağırıyordu. Şarkı yazdım şöyle böyle diye milleti kusturdu.
Üzerine şu ne olduğu belli olmayan organizmaya forma tanıtımı nedir. 5 . yıldızı içeren bir formayı herhangi bir saniye yada post ile tanıtımını yapacak koca dünyada belirli seviye üst insan kalmadı da bu mu tanıtacak.

Bunu organize eden kimse defolup gidecek bu kulüpten.

Hakan eldeki tum ortasaha oyuncularimizdan toplamda herseyi daha iyi yapiyor olabilir.Ama rolleri dagitirsak hakanin yapabileceklerini yapan bir orta saha 3 lusu var bence elimizde.Biz mertensin boşlugunu dolduracakmiyiz? Böyle bir arayisimiz varmi ? Eger var ise ilkayi almama isini ben anlayamiyorum gercekten.ilkayi al Hakan makul ücretlere gelecek ise hakani da al ben ikisini de isterim.Ama öncelik ilkay olmali gibi geliyor bana.

8M bons + 3.5M maasa geliyorsa gelsin yoksa ugrasmayin arkadas. Ne tembel insanlarsiniz gidin biraz topcu arastirin yaw.

Martinez
Boey Davinson Lucumi Eren
*Lemina *Bissouma *Torreira
Sane Messi BAY
Osimhen
* Yıldız olan 3'lüyü döndüre döndüre rotasyonlu oynat.
Sonra da Messi'nin BAY'i, Osimhen'i, Sane'yi aralara kaçırmasını izle. Boey yerine de Assignon gibi birisi olsa Messi onu da hücum silahı yapardı.
Ulan hayali bile tatmin edici.

Ve o bunu farkinda olmadan tecrube etti. Zorla.
Sezon başı bjk'den 5 yiyip, Y. Boys'a elendikten sonra orta saha isteyen bizlere laf atıyordu. "Herhalde 12 kişi oynayacağız?" diye. İşler sıkışınca gördük ne tarz orta saha ile oynaması gerektiğini.

Bu arada ben bunu bilinçli olarak yaptığını sanmıyorum. Şampiyonluk sonrası katıldığı yayınlarda Lemina ile ilgili hiç mantıklı açıklamalar yapmadı. Burada isimler önemli değil zaten Lemina olmaz başkası olur. Mesele oyun anlayışına uyacak olan oyuncuları transfer etmek.

Hadi Lemina'nın adı var, kabul görmüş belli bir kalitesi var onu geçelim fakat Angelino gibi adamın yapamadığı yerde milletin çöp çektiği Eren sol bekte mükemmel performans verdi. Artık anlamış olması lazım diye düşünüyorum ama konuşmalarına bakınca anlamamış gibi de...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt