- 17 Ağustos 2009
- 41.897
- 30.284
- 3.448
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osman Altunterim gibilerin gazına gelen taraftarlar görüyorum.
Benim çekindiğim de buydu, altında Osimhen kim ya falan yazılmış. 3-5 tane Fener’den bozma yorumcunun “Osimhen Galatasaray için yanıp tutuşuyor” gazını fazla aldık.
Adam hiçbir zaman kalmak istiyorum demedi, Galatasaray’da mutlu bir sezon geçirdi ve iyi anılar biriktirdi ama bu adamın da bir kariyeri var, hedefi var, planı var.
Böyle tiplere prim vermemek lazım. Tatlı bir yıl geçirdik, büyük katkılar verdi, istese vermeyebilirdi. Kalırsa büyük iş olur ama saçma noktalara bağlanmasına gerek yok. Transfer süreci uzun ve henüz Haziran ortasındayız. Yana yakıla forvet almamıza da gerek yok.
Irkçılık yapıldığını, Türklere alaycı yaklaşıldığını daha önce duyuyordum, görüyorduk ama tanıştığım, muhabbet ettiğim onlarca Polonyalı'dan hiç negatif bir şey almadım. İlginçtir ki oyun sektöründe de Türkçe dil desteğine değer veren nadir stüdyoları barındırıyor. İş için görüştüğüm firmalarda bile Türk olduğum için kültürel sorularla karşılaştım, çok hoşlarına gidiyordu Türk kültürünü, yemeklerimizi konuşmak. Ciddi anlamda Türk tarihine hayranlık duyan, merak edenler vardı. Abartıldığı kadar bir durum olmayabilir ya da bana hep böylesi denk geldi. Geçtiğimiz yaz Warsav'a taşınacakken direkten dönmüştü işBu Polishler tam türk düşmanı
Frankowski’nin çok istemesine de şaşırmıştım
Chelsea’den kiralanmalı Veiga
Bu ablak suratlı herifi kim istiyor bizde acaba dostum.
atubolu dahada iyi olurPetrovic isi daha iyi olur
Petrovici çekip mevzuyu kapatmak lazımVay hoş geldin bilmiyorum ki piyasada genç bu seviyedeki kalecileri listelediler tek tek kim kabul edecekse soruyoruz herhalde.
Dışarıya 3 oyuncu kiralama sınırı varmış galiba. Bilmiyorum detayını. Juve almayacak deniyor. Son sezonu da İngiltere'de geçirmediğinden İngiliz kulüpleri öncelik almaz. Fırsat doğabilir.Chelsea’den kiralanmalı Veiga
Sağlık önemli, geçmiş olsun.