Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol Stoper

ladislav krejci.webp
renato veiga.webp

Defans
defans.webp

Ofans
ofans.webp

Son düzenleme:
Osman Altunterim gibilerin gazına gelen taraftarlar görüyorum.

Benim çekindiğim de buydu, altında Osimhen kim ya falan yazılmış. 3-5 tane Fener’den bozma yorumcunun “Osimhen Galatasaray için yanıp tutuşuyor” gazını fazla aldık.

Adam hiçbir zaman kalmak istiyorum demedi, Galatasaray’da mutlu bir sezon geçirdi ve iyi anılar biriktirdi ama bu adamın da bir kariyeri var, hedefi var, planı var.

Böyle tiplere prim vermemek lazım. Tatlı bir yıl geçirdik, büyük katkılar verdi, istese vermeyebilirdi. Kalırsa büyük iş olur ama saçma noktalara bağlanmasına gerek yok. Transfer süreci uzun ve henüz Haziran ortasındayız. Yana yakıla forvet almamıza da gerek yok.

Cumartesi günü ben söyledim zaten 15 + 10 u :)

Şöyle bişi de var eğer liverpool Osi yi alırsa Nunez'i napoliye verecek

Lukaku da bu durumda bize düşebilir.

Bu Polishler tam türk düşmanı

Frankowski’nin çok istemesine de şaşırmıştım
Irkçılık yapıldığını, Türklere alaycı yaklaşıldığını daha önce duyuyordum, görüyorduk ama tanıştığım, muhabbet ettiğim onlarca Polonyalı'dan hiç negatif bir şey almadım. İlginçtir ki oyun sektöründe de Türkçe dil desteğine değer veren nadir stüdyoları barındırıyor. İş için görüştüğüm firmalarda bile Türk olduğum için kültürel sorularla karşılaştım, çok hoşlarına gidiyordu Türk kültürünü, yemeklerimizi konuşmak. Ciddi anlamda Türk tarihine hayranlık duyan, merak edenler vardı. Abartıldığı kadar bir durum olmayabilir ya da bana hep böylesi denk geldi. Geçtiğimiz yaz Warsav'a taşınacakken direkten dönmüştü iş 😅

Bakalim dursuna bugün osimhen sorulur mu

Zaten konu transfer bugün diyip kapatir

Günaydın GSC. Ofis işlerini hallettikten sonra öğlen arası öncesi yine günlük rutin haline getirdiğim Hakan Sinamekioğlu full maç izleme işine giriştim ki gördüklerim karşısında yine kanım dondu. Ne oyun kurulumunda ne de rakip karşılamada yine hiçbir katkısı olmadığı gibi bunun gibi çok basit topları bile olumlu kullanamıyor şimdiye kadar. Hep mi tırt oynadığı maçları koymuş youtubea anlamadım

Jupiteryen yeniay işte böyle yapar adamı hatip bey.bu güzel enerjiyi seninle harcayacak değildik!3 ay gez derneklerle şimdi

Frankowski kendisini icardiden daha yakışıklı sanan bi herif.kovulmali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt