- 2 Temmuz 2011
- 132.525
- 55.510
- 5.338
Ben astrolog değilimÜnlü astrolog Sergen Zeren forumdan ihraç ediliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben astrolog değilimÜnlü astrolog Sergen Zeren forumdan ihraç ediliyor
Ya dalgayı birakta,şu fitnes bölümüne doğru kalorili yemek listesi yazBen astrolog değil kahinim.
- Sergen Zeren -
evet osimhenin yedeği işte bu kadar yüksek maliyetli biri olmak zorundamıydı zaten tüm olay da buDevre arasinda daha iyisini mi bulacaktik Osimhen'in yedegi icin? Morata marka isim, herhalde belese verecek degildi Milan kulubu. Burada bazilari Talisca'yi isterken ondan daha ucuza aldik hemde Morata'yi.
Oynadigi sure zaten az, toplamda 700 dakika forma giymis. Osimhen varken gayet normal zaten. Bunun yaninda 7 gol ve 3 asist yapmis. Faydali olmus kisaca. Daha ne olmasini bekliyordunuz?
Sirf maliyetine takilmak ne kadar dogru bilemiyorum ama epey takmis olanlari gormek uzucu. Yani bu adam zaten gecici cozum olarak alindi yoksa direkt gider tapusunu alirdik.
Surayi okumani tavsiye ederim, anca oyle dogru rakamlar hakkinda bilgi sahibi olabilirsin cunku daha maliyeti konusunda dogru bilgileri yazmiyorsun:evet osimhenin yedeği işte bu kadar yüksek maliyetli biri olmak zorundamıydı zaten tüm olay da bu
siz katkısını beğeniyorsunuz demek ki bu maliyetle ben beğenmiyorum , zaten bana göre altını çiziyorum bana göre kazık dememin sebebi de yarım dönem için osimhenin yedeği olarak bu kadar yüksek bir maliyetle moratanın getirilmesi
senin loca , vip , kombine satış gelirin belli 27 milyon € %30unu sadece yedek olsun diye bir adama bağlamak kazık değilse nedir ben çok merak ediyorum
![]()
kaç maliyeti 6 milyon € kiralama bedeliSurayi okumani tavsiye ederim, anca oyle dogru rakamlar hakkinda bilgi sahibi olabilirsin cunku daha maliyeti konusunda dogru bilgileri yazmiyorsun:
Profesyonel futbolcu Álvaro Borja Morata Martín’in 2 Şubat 2025 - 20 Ocak 2026 tarihleri arasındaki geçici transferi konusunda AC Milan SPA Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır.
Buna göre, AC Milan SPA Kulübü'ne toplamda 6.000.000 euro geçici transfer bedeli ödenecektir.
Futbolcuya ise:
2024-2025 sezonu ikinci yarısı için 3.000.000 euro,
2025-2026 sezonu ilk yarısı için 3.000.000 euro garanti ücret ödenecektir.
Ayrıca, kulübümüzün 15 Ocak 2026 tarihine kadar yazılı bildirimde bulunması halinde, 8.000.000 euro bedel karşılığında futbolcunun kesin transferini...
6 milyon euro totalde 1.5 sene icin verilecek (kiralik kontrati tamamlarsa), sen yarim sezon icin verilcek diye yaziyorsun surekli.kaç maliyeti 6 milyon € kiralama bedeli
geçen sezonun yarısı içinde 3 milyon €oyuncuya yıllık ??? ne kadar yapıyor
çift forvet oynayacam diye forvet istedi gardi falan sağ olsun en iyisini getirmişler sonra gitti tek forvete geçti morata da yedek olmasına rağmen geldiği zamandan itibaren bile nesyriyle aynı gol katkısı falan var.Osi gelmediği senaryoda da yine eldeki güncel en iyi forvet ismi çıkan david'den falan da iyi forvet paraya kıymadan da daha iyisi demeyim de daha farklısını almak da zor.As planda olmadığı da doğru değil yani ilk başta 3lü için aldılar4 aylık as planında olmayan bir oyuncuya 6 milyon € kiralama ücreti 3 milyon € ise maaş verdin
totalde 9 milyon €
9 milyon € demek 1 yıllık göğüs sponsoru bedelin neredeyse o da bu sene alabildiğin göğüs sponsoru paran geçen sene onu bile alamıyordun , bilmiyorum rakamlar çok hafif geliyor galiba size 9 milyon €'yu tl çevirip stad ve mağaza gelirlerimize endekslersek belki durumun vehametini daha iyi anlar aydınlığa kavuşursunuz
Sen baska seyleri konus, transfer sana gore degil.
son olarak 14 temmuza kadar kesin biri gelir diye güncelledi onuEvet
14-15-16 haziran fiyaskosundan sonra hala nasıl nöbete yazabiliyor şaşkınım
Ceza verilmeyince şimdi de 25 haziran diyor
ben sergene güveniyorum sane olayında kesin biz alırız diyen 2 3 kişiden biriydi14 temmuzda şöyle dikiliriz karşısına
Ekli dosyayı görüntüle 291720
Yüce hocamız sürekli 3lü için oyuncu aldırıyor sonra 4lüye dönüyor 3lüye aldırdıkları performansı düşük kalınca bunları göndermemiz lazım deniliyor.Kendisi ne oynatacağına daha karar veremedi.Frankowski,angelino,köhn bunlar hep 3lü oyuncuları.Dünyada 3lü stoper oyununu oynatabilen çok nadir hocalar ve sistemler var daha biz 4lüyü düzgün oynayamıyoruz avrupada elek oluyoruz.Gereksiz fanteziler.çift forvet oynayacam diye forvet istedi gardi falan sağ olsun en iyisini getirmişler sonra gitti tek forvete geçti morata da yedek olmasına rağmen geldiği zamandan itibaren bile nesyriyle aynı gol katkısı falan var.Osi gelmediği senaryoda da yine eldeki güncel en iyi forvet ismi çıkan david'den falan da iyi forvet paraya kıymadan da daha iyisi demeyim de daha farklısını almak da zor.As planda olmadığı da doğru değil yani ilk başta 3lü için aldılar
bence siz yanlış anlamışssınız6 milyon euro totalde 1.5 sene icin verilecek (kiralik kontrati tamamlarsa), sen yarim sezon icin verilcek diye yaziyorsun surekli.
Oyuncuya da her 6 ay icin 3 milyon euro yaziyor.
Kiralama bedeli 1.5 sezon için 6 milyon euro ısrarla 6 ay için 6 milyon kiralama bedeli verdik demenin mantığı nedir? 1.5 sene için Morata'ya 9 milyon maaş + 6 milyon kiralama bedeline anlaştık. Morata gitmek istiyorsa bize verdiğimiz kiralama bedelinin bir kısmını geri ödemek zorunda. Örnek Milan, Morata'yı geri istiyorsa 4-5 milyon kiralama bedelini geri öder ve kalan 1 yıllık hakkımızdan feragat ederiz. Bu durumda 6 ay için Morata'ya 4 milyon civarı vermiş oluruz.kaç maliyeti 6 milyon € kiralama bedeli
geçen sezonun yarısı içinde 3 milyon €oyuncuya yıllık ??? ne kadar yapıyor
Eger kiralik olarak 1.5 sene bizimle devam edecekse zaten 6 milyonu her turlu Milan alacak bizden, oyuncuda 9 milyon euro maas almis olacak bu donem icinde. Totalde 15 ediyor evet. Ben ucuzdur demiyorum ama Morata bu, Cenk Tosun falan degil yabence siz yanlış anlamışssınız
kiralama ücretini zaten 6 milyon € olarak kenara koyalım bunu milana her türlü verdik ya da vereceğiz
geçen sezon dediğiniz gibi zaten çok az oynattık ama 3 milyon oyuncuya verdik
e bu sene de oynatırsak yarım devre için bi 3 milyon € daha vereceğiz , devre arasında sonra devam ederse bir 3 daha morataya yine verilecek
o zaman şöyle diyelim 1 .5 sene için 6 milyon klubüne kiralık ücreti , 9 milyon € oyuncuya
totalde 15 milyon € vereceğiz maliyet daha yüksek olmadı mı ?![]()