Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[emoji[emoji6]]" data-quote="Emre Bari" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
beyler bugün yoğunluktan giremedim gündem özeti nedir

Abdullah kavukcu sponsorluk anlasmasi icin yapilan basin toplantisinda öncelik kaleci ve osimhen dedi

Calismalar tamamen bunun üzerine

Kaleci(Üst düzey) ve Osimheni alsak takımda sağlıklı yapılanma için büyük fırsat olur.Taraftarin da çok aceleci olacağıni düşünmüyorum çünkü kadro geçen seneye göre düşünülürse çok iyi durumda olur.Daha sonra gideceklerin yanı sıra yapacagimiz 2 net transfer zaten filmi koparır

Jelert’in yasi genc ve resmi mac sayisi bayagi fazla

Danimarka piyasasindan cikmis topcular genel de bu yaslarda deger kaybetmiyorlar

Bu yüzden jelert’in satisi bence mümkün

Aynisi nelsson icin de gecerli ama orda strateji hatasi yapiyoruz adami degersiz göstermek icin her yolu deniyoruz

Nelsson iki sampiyonlukta cok büyük katki sagladi

Gectigimiz yaz sikintili sekilde geldi kampa cünkü ayrilmak istiyordu bu yüzden hazir duruma gelemedi ve formasini kaybetti

Eğer yönetimdekiler gönderilecek oyunculardan gelecek paraları az bulacağımızı düşünüp tepki vereceğimizi düşünüyorlarsa çok doğru düşünüyorlar.

Jelert'i en kötü aldığımız miktara satsak güzel iş olur

Frankowskiyle ilgili hiçbir haber çıkmaması ürkütücü

Cuestaya git desen gidecek gibi de franka git desen de gitmemeye çalışacakmış gibi geliyor bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt