- 2 Temmuz 2011
- 132.687
- 55.603
- 5.338
Bu okan hocanın xhaka isteğinden calhanoglu şimdi daha anlamlı geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bırakıyormuş.Al shababın tdsi hala terim mi
Gel de çıldırma
calindigi belli olmasin diye araya yalandan onana koymuslarmonacospor bizim listeyi çalmış
Yok yav onana bize en yakın aday.calindigi belli olmasin diye araya yalandan onana koymuslar
Ilk defa boyle bir kural duydumcahilce yorumlar goruyorum. lemina satilamiyor arkadaslar. taraftar aldirdigi icin 10 bin imza toplanmasi gerekiyor satilmasi icin.
genc mi? onana'nin neresi genc?Yok yav onana bize en yakın aday.
Kelepir,n rehabilite edilmesi gerken genç kaleci. Direkt bizim filtreye takılıyor herif.
Abi oğlum olursa kirvesi olur musunDKya katılan kulüpler bitik halde, sezona da yorgun girecekler. Bari bunlarla eşleşsek de puan alsak ŞLde
gedson - benfica olayi gibi dusunebilirsin.Ilk defa boyle bir kural duydum
Alex ilk 11 oynuyor Brezilya’da nasıl gitmiyor yavbu arada bu sezon sık sık cumartesi maçları oynayacagiz bu nedenle guney amerikalilarin milli takımın dönüşü sıkıntı olacaktır ve ben olsam bu yüzden stopere avrupali stoper alırım veya iyi ama alexsandro gibi sürekli milli takıma gitmeyen adam alırım
aksi takdirde davinson lucumi uyumadan maca çıkmak zorunda kalabilir
Tatilde şu an.25 haziran kritik bekleOsi neden karar için gecikiyor yaw. Sane harbi 2 gün içinde karar verecek haberleri çıktı ve verdi.