Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada yaygara üzerine uğur ne demiş diye açtım

galatasaray leminayı satmak istiyor dememiş

leminaya muhtemelen bizde aldığının 2-3 katı para teklif edilmiş ve lemina düşünüyormuş

bizimkilerde o gitmek isterse iyi bonservis ile hayır demeyeceklermiş

Fatih Hoca'nın takım değil mi bu daha yeni maaş veremiyorlar haberi yok muydu olmayan parayı Lemina'ya mı bağlayacaklarmış.

Lemina haberi Uğur’un değilki; başka kaynakta çıktı daha önce.

Onunki yorum.

Lemina gitmez. Okan hoca Lemina'nın neler yapabileceğini gördü. Ayağına sıkmaz artık müsterih olun.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

olabilir de lemina bizi sampiyon yapti demek nedir sanki maradona napoliyi sampiyon yapmis gibi.
Fenerbahçe maçında lemina sayesinde 3 net gol engellendi. Geriden gelip kaleciyle karşı karşıya kalan adamlardan tertemiz topları aldı. 3 attığımız maçın kahramanı net lemina. Torreiranin attığı goller ve baskılı oyunumuz net leminaya yazar. Savunma arkasına tek futbolcu sarkamadiysa son dönemde net leminaya yazar. Sezonun hikayesinde başrol osimhen gibi görünse de ilk yarıdaki oyun ve ikinci yarıdaki oyuna baktığımızda tr kupası ve lig şampiyonluğu için Okan dokunuşundan ziyade lemina dokunuşu dememek haksızlık olur. Aynı davinson, aynı apo, aynı torreira aynı sara ilk yarıda her maç 5-6 net pozisyon verirken leminadan sonra kalemizde tehlike gormememiz şans değil. 3 gün arayla oynanan bjk ve fb maçlarıni tekrar izlersek(leminali-leminasiz) kadronun farkı daha net anlaşılır. Herkesin yorumu, Avrupa'da lemina olsaydı, bjk karşısında lemina olsaydı senaryo çok farklı olurdu ise, leminanin katkısı tartisilmamali.

Kore buyukelcisinin adaya gelmesi bomba yav.

Hic bilmeyen alakasi olmayana "o ada vatican gibi bir sey mi" dedirtir:)

asıl rezilliği yakında göreceksiniz.

3.5 milyona köhnü werder e vermeyip , 1 milyona eyüpe verecekler.
Bence, kohn almanyada tekrar kiralanip (eger mevcut opsiyonu kullanmazlarsa) daha yuksek opsiyon bedeliyle oynamali.

Ben bizim takimdan artik 3 milyona oyuncu alinmasini falan gormek istemiyorum

Lemina satılsın demiyorum ama değerini bulan her futbolcu satılabilir diyorum.Lemina devre arasında ilaç gibi orta sahaya.

Önce Xhaka sonra İlkay, en son Hakan haberlerinden sonra Lemina'ya teklif var haberi düştü.

İnsan acaba diyor doğal olarak. Üstelik Lemina haberini Araplar da yazdı.

Yönetimin bir yerde içine edeceğine dair inancımız da eklenince yapar bunlar diyorsun.

Valla takımın ana unsurlarından kimse gitmesin dedikçe birileri gidecek söylentisi, gitsinler, kalsınlar konuşuluyor… ağa göndermek istediğimiz verimsizler dışında kimse gitmesin. Dün basın toplantısını izledim. Kavukçu artık dünya daki rakiplerimizle yarışıyoruz dedi. Madem öyle elden çıkarmayacaksın tutan adamı…

Fenerbahçe maçında lemina sayesinde 3 net gol engellendi. Geriden gelip kaleciyle karşı karşıya kalan adamlardan tertemiz topları aldı. 3 attığımız maçın kahramanı net lemina. Torreiranin attığı goller ve baskılı oyunumuz net leminaya yazar. Savunma arkasına tek futbolcu sarkamadiysa son dönemde net leminaya yazar. Sezonun hikayesinde başrol osimhen gibi görünse de ilk yarıdaki oyun ve ikinci yarıdaki oyuna baktığımızda tr kupası ve lig şampiyonluğu için Okan dokunuşundan ziyade lemina dokunuşu dememek haksızlık olur. Aynı davinson, aynı apo, aynı torreira aynı sara ilk yarıda her maç 5-6 net pozisyon verirken leminadan sonra kalemizde tehlike gormememiz şans değil. 3 gün arayla oynanan bjk ve fb maçlarıni tekrar izlersek(leminali-leminasiz) kadronun farkı daha net anlaşılır. Herkesin yorumu, Avrupa'da lemina olsaydı, bjk karşısında lemina olsaydı senaryo çok farklı olurdu ise, leminanin katkısı tartisilmamali.
son 2 sezon lemina'siz sampiyon olduk. lemina geldiginde de liderdik. bu sezonki sampiyonluga katki siralamasi yaparsak 1. okan buruk 2. osimhen 3. torreira 4. davinson 5. yunus 6. lemina yazmak dogru olur. lemina hocasinin kendisine verdigi gorevi yapmistir, iyi de yapmistir. otesi hem okan hocaya hem diger futbolculara haksizlik olur.

Lemina giderse yerine o profil bir oyuncu alınır. Hakan ya da İlkay Mertens yerine düşünülüyor zaten.

Lemina arapları reddetmedi ayrıca, geçen sene devletten onay çıkmadığı için gidememişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt