Halil Vurucu
Ulubatlı Souness
- 25 Ağustos 2018
- 39.855
- 17.598
- 1.918
Bissouma da ayrılmak istiyormuş.
Tam fırsat transferi.
Lemina satılırsa 4 yaş gencini al
Tam fırsat transferi.
Lemina satılırsa 4 yaş gencini al
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Genel çoğunluk okadar futbol cahili olamaz emin ol, hele ki gs taraftarı hiç olamaz. iş adamı futbolun nesinden anlayabilir ki maç bile izlemiyor çoğu. Mesela Okan buruk 4 lü savunma oynamasına rağmen 3 lü bekleri köhn, angelino ve frankovski gibi 3 tane üst üste karavana transfere onay verdi. O yüzden her konuda bir bildiği vardır demek yanlış olurkatilamayacagim maalesef. forumda yazilan sacmaliklari her gun okuyoruz. ortalama taraftar = hatipoglu.
Uste 12 daha koyup hakançyi alirizJelert 9
Kohn 4
Nelson 8
Zaniola 7
Sadece şunlar olsa 28 iyi para.
Cuesta ve Frank alacaklarına karşılık gider gibi
emin ol genel taraftar kitlesi futbol konusunda benim soyledigimden cok daha cahil. neticede burasi da bir taraftar forumu oldugu icin kelimelerimi yumusatarak seciyorum kimseyi kirmamak icin. elbet hatalari vardir da okan buruk'un 300 promil alkolluyken verdigi karar, 7/24 futbol izleyen taraftarin ayik kafayla verdigi karardan daha dogrudur.Genel çoğunluk okadar futbol cahili olamaz emin ol, hele ki gs taraftarı hiç olamaz. iş adamı futbolun nesinden anlayabilir ki maç bile izlemiyor çoğu. Mesela Okan buruk 4 lü savunma oynamasına rağmen 3 lü bekleri köhn, angelino ve frankovski gibi 3 tane üst üste karavana transfere onay verdi. O yüzden her konuda bir bildiği vardır demek yanlış olur
1-2 girsin nedir ki hissetmeyiz bileEn az 1-2 girer bize
Lemina geçmişte çok dripling yapan daha ince ve atlet bir oyuncuydu. Bizde ilk oynadığı dönemde sık sakatlık yaşıyordu. Hasan Şaş Hoca ve Okan Hoca Lemina'nın oyunu tamamlamakta zorlandığını fiziksel problemler yaşadığını ifade ettiler. Zaten son donemlerde biraz daha haddini bilerek oynaması bundan kaynaklı muhtemelen.Ekli dosyayı görüntüle 291760
Bu lemina sık sakatlanıyor kolpaları neden çıkıyor ? adamın neredeyse 6 senedir yaşamış olduğu sakatlık yok. Futbolun en üst noktasında senede 40 maçın altına inmeyen bir adamı getirdik. Lemina sonrası bissouma veya douglas luiz gelmeyecekse satılması teklif dahi edilemez
ya bu uğur ne sallıyo gecenin bu vaktinde yahu
her topçuyla ilgili bilgi almış güya
Abart abart. Genel taraftar profiline üstten bakışçı şekilde yaklaşabilirsin bi derece de bu forumdakilere futbol cahili diyebilmen için büyük bir futbol profu olman lazım herhalde ya da tam tersi futbol cahili olan belki de sensindir kim bilir.emin ol genel taraftar kitlesi futbol konusunda benim soyledigimden cok daha cahil. neticede burasi da bir taraftar forumu oldugu icin kelimelerimi yumusatarak seciyorum kimseyi kirmamak icin. elbet hatalari vardir da okan buruk'un 300 promil alkolluyken verdigi karar, 7/24 futbol izleyen taraftarin ayik kafayla verdigi karardan daha dogrudur.
ustten degil disardan bakiyorum sadece. foruma uye olmak icin uefa pro lisansi mi isteniyor? benden istenmedi.Abart abart. Genel taraftar profiline üstten bakışçı şekilde yanaşabilirsin bi derece de bu forumdakilere futbol cahili diyebilmen için büyük bir futbol profu olman lazım herhalde ya da tam tersi futbol cahili olan belki de sensindir kim bilir.
Foruma üye olmak için değil de birilerinin bir konuda cahil olduğunu bilmek için o konuda belli bir bilgi birikime sahip olmak lazım değil mi ?ustten degil disardan bakiyorum sadece. foruma uye olmak icin uefa pro lisansi mi isteniyor? benden istenmedi.
degil. pilotun ucagi yanlis indirdigini anlatan yolcunun bos konustugunu bilmek icin pilot olmaya gerek yok.Foruma üye olmak için değil de birilerinin bir konuda cahil olduğunu bilmek için o konuda belli bir bilgi birikime sahip olmak lazım değil mi ?
O zaman senin mantığınla ekonomiyi yanlış yöneten bakanı eleştirmeye vatandaşın hakkı yok. Bu söylediğin saçma düşünce yıllardır ortada geziyor başı boş. Başbakanı eleştirmek için siyaset bilimi okumak, ekonomi bakanını eleştirmen için ekonomi okumak, teknik direktörü eleştirmen için pro lisans alman lazım yani. Bırakın bu taraftarlara üstten bakma tavırlarını, dağdan inmedi bu insanlar. 1970 lerde yaşamıyoruz, bu insanların azımsanmayacak kısmı aklı çalışan okumuş kültürlü futbolu yakından takip eden insanlardegil. pilotun ucagi yanlis indirdigini anlatan yolcunun bos konustugunu bilmek icin pilot olmaya gerek yok.