Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.709
- 21.731
- 3.553
Burhan’ın da 2 senede 1, 15 tane bir iş var temalı haberinden biri tutuyor sonra da poz kesiyor ya.Burhancanin dediklerini demis zaten burhancan leminaya takik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burhan’ın da 2 senede 1, 15 tane bir iş var temalı haberinden biri tutuyor sonra da poz kesiyor ya.Burhancanin dediklerini demis zaten burhancan leminaya takik
Haklisin o konudaokan hocam lemina'yı gönderme fırsatını kaçırmayacaktır
Yalan. Transferle ilgili yöneticilerimizden biri sakatlandı ve sanırım bu dönem ciddi bir süre devre dışı kalacak, diğeri ise sponsorluk anlaşmasındaydı. Osayi gidecekse Bjk'ye gider.ifb space erkan:
Bugun bir Galatasaray yoneticisi, Ingiltereye uctu ve Osayi'yi yemek yedi.
Beğenmiyorum+sevmiyorumberbatın ötesinde bi herif
vardir bir bildigi derizokan hocam lemina'yı gönderme fırsatını kaçırmayacaktır
Bu konuda bilmediği belli oldu ama. Taraftarla bir inatlaşmaya girdi taraftar haklı çıktı. İnatlaşmak yerine hatasından ders çıkarmalıvardir bir bildigi deriz
Lemina sakatlık problemi olabilecek ve yaşı belli bir oyuncu eğer kendisi gitmek isterse çift haneli bonservise göndermek iyi olabilir. Üstüne biraz para koyarsın Bissouma veya Onyedika alırsan + yazar bize.Ama en iyi futbolumuzu lemina torreira sara 3 lü ortasahası ile oynadık bu 3 sezonda. Bunu bozmak salaklık olur
Bulgarlar da çok sükse yapmıştı.küçükdüm ama amerikada ki 94 dk net hatırlıyorum
hagi ve baggio turnuvanın starlarıydılar
maradona kokainli çkmıştı
brexilyasa romari bebeto
isveçde larsson
kolombiyada sarı kıvırcık saçlı
ama yıldızları net hagi ve baggioydu
@Sadri Baykam
Futbol oynayacak durumu var mı pekiOzan kesinlikle alınmalı.
Onun bize bizim ona ihtiyacımız var şu noktada.
Altyapıdan yetişme oyuncu yazamıyoruz 4 tane yoksa