Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina sakatlık problemi olabilecek ve yaşı belli bir oyuncu eğer kendisi gitmek isterse çift haneli bonservise göndermek iyi olabilir. Üstüne biraz para koyarsın Bissouma veya Onyedika alırsan + yazar bize.
Onyedika, partey, bissouma alırlarsa eyvallah ama ben hiç güvenmiyorum. Özellikle okan hoca torreira yanına oliveira, demirbay, sara gibi yumuşak bir ortasaha oyuncusu koymak için tutuşuyordur. Eldeki kuş daldaki kuştan iyidir her zaman lemina kalsın

Fatih hoca Lemina'dan baska bir orta saha oyuncusu bulamamış mi ? Bulamamışsa, kulübüne Lemina icin 25 milyon civarı bir teklif yaptırsın bir zahmet.

1-anelka
2-osimhen
3-roberto carlos
4-hagi
5-q7

Derim
Naptın aga. Anelka kim yaw. Tavanı çok yüksekti ama olmadı.
Mesela şimdiki Kolo Muani > Anelka
Nasıl Martial potansiyelli diye alındı ise Anelka da öyle.
Mesela Prekazi de döneminin iyi oyuncusuydu. Ajax'in elinden aldık.
Roberto Carlos'u yazıyorsan Drogba nerede?
Q7 de Sneijder'in sümüğü olamaz.
Hem q7 hem Anelka sadece potansiyeli yüksek olan isimlerdi.

Onyedika, partey, bissouma alırlarsa eyvallah ama ben hiç güvenmiyorum. Özellikle okan hoca torreira yanına oliveira, demirbay, sara gibi yumuşak bir ortasaha oyuncusu koymak için tutuşuyordur. Eldeki kuş daldaki kuştan iyidir her zaman lemina kalsın
Orada durumu Lemina'nın isteği belirler. Lemina'ya git diyemezler. Lemina gitmek isterse gider. Hakan'ı koyarlarsa oraya Hakan burada bahsedildiği gibi temposuz ve savunma yapmayan biri değil o yüzden Tor-Hakan- Sara ile yine eski orta sahalar gibi gecirken olma ihtimalimiz yok. Ligde + bile yazabilir Hakan ama CL'de Lemina'nın fiziksel çarpışmasını ve üstünlüğünü net ararız bu konuda katılıyorum yani Lemina veya o tarzı biri bize asıl CL'de lazım.

Orada durumu Lemina'nın isteği belirler. Lemina'ya git diyemezler. Lemina gitmek isterse gider. Hakan'ı koyarlarsa oraya Hakan burada bahsedildiği gibi temposuz ve savunma yapmayan biri değil o yüzden Tor-Hakan- Sara ile yine eski orta sahalar gibi gecirken olma ihtimalimiz yok. Ligde + bile yazabilir Hakan ama CL'de Lemina'nın fiziksel çarpışmasını ve üstünlüğünü net ararız bu konuda katılıyorum yani Lemina veya o tarzı biri bize asıl CL'de lazım.
Melo'nun ayrılık dönemine biraz benzettim. Git demiyoruz ama kal da demeyiz ayağı. Bu işler böyle olur. Emin ol isteseler tutarlar

Sen öyle san. Taraftar dediklerinin çoğu 7/24 futbolu takip eden insanlar, cuesta'yı almayın diye boşa yırtınmadılar bizim futbol cahili yöneticilere karşı
katilamayacagim maalesef. forumda yazilan sacmaliklari her gun okuyoruz. ortalama taraftar = hatipoglu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt