Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.497
- 106.109
- 4.738
Demirbağ>Ozan+ahmetcan
En azından oynuyor
En azından oynuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
akilli adam. ben olsam ben de taraftarin dediginin tersini yaparim. %99 ihtimalle dogruyu bulabilirsin bu yontemle.Bu konuda bilmediği belli oldu ama. Taraftarla bir inatlaşmaya girdi taraftar haklı çıktı. İnatlaşmak yerine hatasından ders çıkarmalı
Onyedika, partey, bissouma alırlarsa eyvallah ama ben hiç güvenmiyorum. Özellikle okan hoca torreira yanına oliveira, demirbay, sara gibi yumuşak bir ortasaha oyuncusu koymak için tutuşuyordur. Eldeki kuş daldaki kuştan iyidir her zaman lemina kalsınLemina sakatlık problemi olabilecek ve yaşı belli bir oyuncu eğer kendisi gitmek isterse çift haneli bonservise göndermek iyi olabilir. Üstüne biraz para koyarsın Bissouma veya Onyedika alırsan + yazar bize.
Ondan önceki 6 ayda ne kadar gol yedin ve onun gelişinden sonra kaç gol yedin. Toreira resmen parladıyav he he. 3 sene sampiyon olduk. lemina bu 3 senenin sadece 6 ayinda vardi.
Martin DahlinBulgarlar da çok sükse yapmıştı.
Isveç'te Anderson ile adını unuttuğum Afro çok sükse yapmıştı. Nijerya millî takımı
Yunanistan bile oynamıştı. Hatta turnuva öncesi sanki Fransızları ya onlar elemişti ya da Bulgarlar
o %1 ile otoban yaptı ortasahayı avrupada işte. Sorun oradaakilli adam. ben olsam ben de taraftarin dediginin tersini yaparim. %99 ihtimalle dogruyu bulabilirsin bu yontemle.
farketmez. yontem dogru. taraftarin aklina uysa kume duseriz.o %1 ile otoban yaptı ortasahayı avrupada işte. Sorun orada
Naptın aga. Anelka kim yaw. Tavanı çok yüksekti ama olmadı.1-anelka
2-osimhen
3-roberto carlos
4-hagi
5-q7
Derim
Sen öyle san. Taraftar dediklerinin çoğu 7/24 futbolu takip eden insanlar, cuesta'yı almayın diye boşa yırtınmadılar bizim futbol cahili yöneticilere karşıfarketmez. yontem dogru. taraftarin aklina uysa kume duseriz.
Orada durumu Lemina'nın isteği belirler. Lemina'ya git diyemezler. Lemina gitmek isterse gider. Hakan'ı koyarlarsa oraya Hakan burada bahsedildiği gibi temposuz ve savunma yapmayan biri değil o yüzden Tor-Hakan- Sara ile yine eski orta sahalar gibi gecirken olma ihtimalimiz yok. Ligde + bile yazabilir Hakan ama CL'de Lemina'nın fiziksel çarpışmasını ve üstünlüğünü net ararız bu konuda katılıyorum yani Lemina veya o tarzı biri bize asıl CL'de lazım.Onyedika, partey, bissouma alırlarsa eyvallah ama ben hiç güvenmiyorum. Özellikle okan hoca torreira yanına oliveira, demirbay, sara gibi yumuşak bir ortasaha oyuncusu koymak için tutuşuyordur. Eldeki kuş daldaki kuştan iyidir her zaman lemina kalsın
Brolin çabuk sönmüştü. 92'de iyi parlamıştı.Martin Dahlin
Ekurisi de Thomas Brolin
Öyle birsey vardi galiba ama buraya gelmek icin can atiyordu sonucta.Lemina gidiyordu federasyonları izin vermedi transfere çok değişik bir yapı var orada.
Melo'nun ayrılık dönemine biraz benzettim. Git demiyoruz ama kal da demeyiz ayağı. Bu işler böyle olur. Emin ol isteseler tutarlarOrada durumu Lemina'nın isteği belirler. Lemina'ya git diyemezler. Lemina gitmek isterse gider. Hakan'ı koyarlarsa oraya Hakan burada bahsedildiği gibi temposuz ve savunma yapmayan biri değil o yüzden Tor-Hakan- Sara ile yine eski orta sahalar gibi gecirken olma ihtimalimiz yok. Ligde + bile yazabilir Hakan ama CL'de Lemina'nın fiziksel çarpışmasını ve üstünlüğünü net ararız bu konuda katılıyorum yani Lemina veya o tarzı biri bize asıl CL'de lazım.
2.5aliyor burada 8-10 maaş verirlerse gider. Angelino o civar birşey alacaktı. Bir daha nerden bulacak bu paraları 31 yaşında adamMelo'nun ayrılık dönemine biraz benzettim. Git demiyoruz ama kal da demeyiz ayağı. Bu işler böyle olur. Emin ol isteseler tutarlar
katilamayacagim maalesef. forumda yazilan sacmaliklari her gun okuyoruz. ortalama taraftar = hatipoglu.Sen öyle san. Taraftar dediklerinin çoğu 7/24 futbolu takip eden insanlar, cuesta'yı almayın diye boşa yırtınmadılar bizim futbol cahili yöneticilere karşı
Benim korkum yerine aynı profilde 6 no almayıp hakanı falan oraya koymaları. Yine baştaki hatamıza dönmüş oluruz2.5aliyor burada 8-10 maaş verirlerse gider. Angelino o civar birşey alacaktı. Bir daha nerden bulacak bu paraları 31 yaşında adam
Keramettin abi başımıza bela etti herifi bu geceya bu uğur ne sallıyo gecenin bu vaktinde yahu
her topçuyla ilgili bilgi almış güya