Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Buruk her rakibi Antalya gibi minnoş sanıyor. Hakan Torreira orta sahasıyla yine çok geçiş yeriz. Lemina giderse bari Bissouma alın

olabilir de lemina bizi sampiyon yapti demek nedir sanki maradona napoliyi sampiyon yapmis gibi.
Hiçbir futbolcu tek başına şampiyon yapamaz. Bizi okan hocanın hatasını anlayıp kesici 6 no ve 3 lü dirençli ortasahaya dönmesi şampiyon yaptı. 3 sezondur avrupaya bu şekilde çıksaydı emin olun daha başarılı olurduk. Molde, kopenhag, prag'lar falan hep bu yumuşak dlrençsiz ortasahalar yüzünden zorladı bizi

Lemina'nin yerine Partey mi?

Hmm...

Futbol aklı olmadıgından lemina giderse lemina ayarında oyuncu denk gelme ihtimali çok çok düşük 50milyon harcarlar üstüne avrupadaki o sezonu kaybedersin.Her sezon aynı şey.

Bilmiyorum mevzuyu
Greenwood için de böyle mevzular vardı herif Fransa'da kariyer sezonu geçirdi
Onda olay sevgilisine siddet uygulama ve onunla barismisti degil miydi?

Bence Partey olayinda artik yakinda bir karar cikar. Sene basi polis bu isi savciya vermis.

Bir o mu bu mu da benden gelsin

Bahsedilen maliyetlere osimhen transferi mi

Yoksa iki senelik yine asagi yukari ayni maliyetlere messi transferi mi

Karaküllükçü’de Heredot Cevdet gibi mahalle dayısı kıvamında yarı doğru gerçek heybeden üretiyor gibi yıllardır da neyse.

Al Shabab’ın Fon’da olmadığı için fakir olduğunu vs biliyordur bence.

Öyle astronomik ücretler 10-15 senelik ödeyeceklerini futbolcuya sanmıyorum.

Karaküllükçü’de Heredot Cevdet gibi mahalle dayısı kıvamında yarı doğru gerçek heybeden üretiyor gibi yıllardır da neyse.

Al Shabab’ın Fon’da olmadığı için fakir olduğunu vs biliyordur bence.

Öyle astronomik ücretler 10-15 senelik ödeyeceklerini futbolcuya sanmıyorum.
Burhancanin dediklerini demis zaten burhancan leminaya takik

Burhancanin yaklaşık 1 hafta once söylediklerini soylemis sinsi ugur.yeni bisey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt