Bak mesela Prag, Alkmaar gibi takımlar karşısında düştüğümüz aciz durumların sebeplerini, bu seneki tek lig mağlubiyetimiz Bjk maçındaki tercihlerini, hatta ve hatta galip geldiğimiz ama yine de oyun anlamında zayıf kaldığımız ocak-şubat dönemini, bunları eleştirilelim. Her profesyonel eleştirilebilir gayet.
Ama diyorum ya keskin çizgi var diye. Nefret var abi resmen ben bunu anlamıyorum.
Mesela "transfer soktu kazık soktu" diyorsun. Bu son derece yanliş.
Osimhen de "GS'a gelişimde Okan Hoca'nın payı çok büyüktü" dedi. Onu ne yapacağız mesela? Belki başka bir hoca olsa konuşup ikna edemeyecekti. Ama yok o işi%100 Gardi bitirmiştir değil mi. Çünkü Okan hocayı sevmiyoruz. Osimhen'in kulaklarımızla duyduğumuz bizatihi açıklaması önemli değil. Önemli olan bizim nefretimiz. Çünkü Prag maçı var Az maçı var.
Nasıl ki bazı tutmayan transferler için Erden beye eleştiri getiriyorsak, hoca da payını alacak elbet ama Erden Bey'e "kazık soktu" diyor muyuz? Demiyoruz. Dememeliyiz çünkü.
Ben bazı kişilerin Okan hoca ve İcardi'ye karşı özel bir kini olduğunu görüyorum zaten. Yeni değil.
Ha onlara kötü bir haber vereyim, sürekli buraya gelip aynı şeyleri yazmalarının bu iki figür ve Gs için hiçbir etkisi yok. Malesef. Sadece okuyanlar için zul oluyor. Biz de biraz törpüleyin diye rica ediyoruz naçizane.
Nazımız geçiyorsa biraz törpülerler. Yoksa aynen devam ederler zaten. Yapacak bir şey yok.