Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakanın defansif yönü forumda niye bu kadar düşük görülüyor anlamış değilim
Leminada hakanın bons çıkarsa bence çok da güzel olur ,Lemina kadar defans yapamsada top kullanımında önde hakan ,hakan alınacaksa bence sıkıntı yok açıkcası
Defansif yönü küçümsenmiyor yok çünkü. Sadece takım halinde kapanırlarsa konsantre olup pas arası yapabiliyor.

Önceliğimiz olan biri de değil. Önceliğimiz bize ters gelen prag alkmar gibi takımları aşmak için orta sahamızda toplu kateden topçu sayımızı artırımamız lazım

Bak mesela Prag, Alkmaar gibi takımlar karşısında düştüğümüz aciz durumların sebeplerini, bu seneki tek lig mağlubiyetimiz Bjk maçındaki tercihlerini, hatta ve hatta galip geldiğimiz ama yine de oyun anlamında zayıf kaldığımız ocak-şubat dönemini, bunları eleştirilelim. Her profesyonel eleştirilebilir gayet.

Ama diyorum ya keskin çizgi var diye. Nefret var abi resmen ben bunu anlamıyorum.

Mesela "transfer soktu kazık soktu" diyorsun. Bu son derece yanliş.

Osimhen de "GS'a gelişimde Okan Hoca'nın payı çok büyüktü" dedi. Onu ne yapacağız mesela? Belki başka bir hoca olsa konuşup ikna edemeyecekti. Ama yok o işi%100 Gardi bitirmiştir değil mi. Çünkü Okan hocayı sevmiyoruz. Osimhen'in kulaklarımızla duyduğumuz bizatihi açıklaması önemli değil. Önemli olan bizim nefretimiz. Çünkü Prag maçı var Az maçı var.

Nasıl ki bazı tutmayan transferler için Erden beye eleştiri getiriyorsak, hoca da payını alacak elbet ama Erden Bey'e "kazık soktu" diyor muyuz? Demiyoruz. Dememeliyiz çünkü.

Ben bazı kişilerin Okan hoca ve İcardi'ye karşı özel bir kini olduğunu görüyorum zaten. Yeni değil.

Ha onlara kötü bir haber vereyim, sürekli buraya gelip aynı şeyleri yazmalarının bu iki figür ve Gs için hiçbir etkisi yok. Malesef. Sadece okuyanlar için zul oluyor. Biz de biraz törpüleyin diye rica ediyoruz naçizane.

Nazımız geçiyorsa biraz törpülerler. Yoksa aynen devam ederler zaten. Yapacak bir şey yok.

abi transfer kazıkları ve osimhen durumunun pek alakasını kuramadım kusura bakma da. 3 lü oynayacağız çabuk stoper lazım kanat beki lazım diye cuesta ile frankowskiyi ben mi aldırdım allasen ? osimhen rastgele oluşmuş bir süreç onu isteyip ikna etmek için konuşması iyi güzel de yok bir de gerek yok deseymiş osimhene.

araplar lemina klasmanında bi topçuya max 5 6 maaş verir dünyaca ünlü bi oyuncu değil sonuç olarak bizde bonuslarla birlikte biraz zam yaparız olur biter

Sayfanin aldigi etkileşime bak.saruhan gerizekalisi osimhene teklif yokken 50 kere paylassildi bu kaynak hic mi dikkat etmiyorsun mal herif1000037352.webp

Hakan uğruna takımı bozacaklar hazır sistem varken hakanın üzerine sistem denemek? Bize ilkay lazım arkadaş gelsin 1+1 insanları strese sokmayın..
hazır sistem gökten mi düştü? sistemi kuran okan hoca. hakan gelirse ona göre sistem kurar yine koyar geçer herkese.

sudiler devre arası kabul etmedi lemina isini. simdi niye etsinler ki?

he bu arada yoğun trafikten çok fazla taktik çalışamadık diyen bir hocanın sezon içerisinde 3lüye falan dönmeye çalışmış olması söylemlerinin ne kadar güvenilir olduğunu gösteren bir durumdur her sözü senettir falan işleri hikaye bence bu yüzden he eğer taktik çalışmadan farklı bir formasyonla maçlara çıkmayı düşündüyse o daha da vahim bir durum tabi

1750412300556.webp

1750412316934.webp

En az 1,90 boyunda ve 10M euro piyasa degeri olan kaleciler

Ugurcan 9,5
Livakovic 9
Berke 6
Egribayat 2,8

Süper Lig'de en degerli kaleciler bunlar görünüyor

Alacagimiz kaleci hainmarkt'ta 1.sirada olmali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt