Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonluktan sonra Okan Buruk istifa diye bağıran bir tdnin taraftara takık olduğu barizdir rts.
Haklısın, tabii evveliyatı da var. Ben mou’nun burun çekmesinden sonra Hocanın arkasında durdum tek bir eleştiri yapmadım düne kadar. Şampiyonluktan sonra yapan taraftarı da anlarım. Çünkü geçmişi var bunun; ankaragücüne kadar gitmeye gerek yok. 12 kişi mi oynayacaz diyip taraftara ayar vermesi vs.

Leminayi satarsak, Hakan haric bir tane dinamik/atletik bir genc sayilacak 6 no alsinlar. Hakan 31, Torreira 29, de Paul 31 benim icin biraz yasli olur ve yakinda revize lazim olur. Üstüne hepsi iyi maas alir

lemina'ya zam yapalım kalsın maceraya gerek yok de paul'a da bi sürü bonservis vereceksin maaşı da 4 5 ten aşağı olmaz

Osimhen turnuvada oynamamak, tatil yapmak için arap takımını reddetmiş olabilir mi?
Bunun için reddedeceğine, imzayı atar iznini kullanırdı. Bu söylemler Osiyi itibarsızlaştırma ve algı için söyleniyor. Basit bir mantık: adam para kazanmak için top oynuyor ve profesyonel, gelecek paraya bakıyor. 35i kabul etmedi şimdi 50 verecekler. Kimse de neden bunu yaptı diyemez. Öz Cimbomlu Hakan geldi 32 yaşına şimdi gelmek istiyor öyle yok parasına filan da değil… hakana tek kelime eden yok.

lemina bissouma, zambo, de paul, douglas luiz, ivan ilic tarzı kalitesinden sual olunmayacak oyuncular gelirse satılabilir, aksi teklif dahi edilemez

okanın kafada ivan ilic olabilir geçen sene de istemişti

Bu kulüp kendi kendini becermeyi seven bi kulüp.2-3 yanlis hamle sampiyonluktan da edebilir.

2013 yazı,2015 yazi hic ders olmamis.ben mevzuyu bi devralayim da leminayi satabilyo musunuz görelim

Beni yine zaniolodaki gibi kışkırtti Allahin malları.gorebildiniz mi zaniolonun hayrini? Ben bu muhabirlerin 7 duvelini oyacagim

Bence hakan sara tor da bir sıkıntı görmüyorum ,takımın bahsi geçen takımlara yenilmesinin ardında çok sebeb var ama en büyüğü lemina değil ,adamı zaten stoperler arası oynatıyordu okan , o kısmı torreira da halleder zaten ,evet aşırı beğendiğim bir oyuncu ama vazgeçilmez değil ,defansif 6 karşıtı olduğum içinde olabilir ,ben 3 8 li top yapacak orta saha anlayışımdayım ,okan da bunu deneyen ama ikili ve bazı mental durumlardan 6 ya sibop koyan birisi
Neyse fikir fikirdir ,kulüp nasıl müsait görürse
Tamam ama çözümü hakan hiç değil çünkü takım geriye doğru koşarken sara ve torreiradan çok kötü savunma yapıyor adamın arkasında 3 stoperler üçlü sistemle oynadığını ona çalıştığını unutma

Bunun için reddedeceğine, imzayı atar iznini kullanırdı. Bu söylemler Osiyi itibarsızlaştırma ve algı için söyleniyor. Basit bir mantık: adam para kazanmak için top oynuyor ve profesyonel, gelecek paraya bakıyor. 35i kabul etmedi şimdi 50 verecekler. Kimse de neden bunu yaptı diyemez. Öz Cimbomlu Hakan geldi 32 yaşına şimdi gelmek istiyor öyle yok parasına filan da değil… hakana tek kelime eden yok.
Niye itibarsızlaşsın, ben gitmesini doğal karşılıyorum. Tamamen şahsi fikrim, sanki turnuva bitince ya da alhilal elenince teklifi kabul edecekmiş gibi geliyor. O parayı bende reddetmem.

hakan haberleri sonrası lemina satılması haberleri çıktı lemina'yı satıp yerine hakan'ı almaya çalışıyolar biz bu oyunu bozmalıyız

Calhanoglu rizespor, konyaspor vb maçlarda eksi mi yazar diyorsun rts
Nzonzi-Seri-Lemina orta sahasindaki gibi bir garabet ortaya çıkma ihtimali yüksek. Bir de yıllik 10 vereceksin bütün maas dengesini bozacaksın Torreira Sara falan da isteyecek 5-6m. Al sana kadronun, takımın anası bellendi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt