Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne lemina ayrilmasi yav, guya inzaghi davinsonda istiyormus osi ile.

Kimler gene neler atti ortaya yav?

Yerli takviyesi için oluru olan 2 bölgeye 4 aday var bana göre.

Stoper:
Ozan Kabak (Hoffenheim)
Ahmetcan Kaplan (AFC Ajax)

Orta Saha:
Hakan Çalhanoğlu (Inter)
İlkay Gündoğan (M.City)

Bunlardan en az 2 tanesi alınmalı.

Ahmetcan alınırsa UEFA kadrosunda TR'den yetişme için,
Ozan alınırsa da UEFA kadrosunda Alt Yapı'dan yetişme için, elimizi rahatlatacak.

5 metre geriden deparla kaleci ile karşı karşıya kalacak olan rakip forvetleri yakalayan lemina yerine çalhan oynamaya başlayınca ilk sen sövecen rengim
Lemina gonderilirse zaten bize gecmis olsun rengim. Şaka maka Okan beyin hakançyi kullanabilecegini de zerre düşünmüyorum.

Bakamadim geriye dogru

Lemina gonderilme olayini kim ortaya atti?(Parazitler X te yaymistir kesin sonra). Ana kaynak kim?

15 bin postun 9 binini sana laf anlatmak için yazdım zaten :d

Şaka bir yana,

Her yazdığımız etki etmiyor diye, post yazılmasın demiyorum ki? İkisi birbirinden bağımsız iki konu. Ekseni kaydırma. Tabiki yazacağız.

p ^ q değil mevzu :d

Lemina'yı istemediği aşikar-dı- diyorsun işte ben de 1009 posttur ne yazıyorum; insanlar değişiyor, kararları değişiyor. Son tahlilde adam oyuncudan memnun. (Belki de ilkte de istiyordu Lemina'yı bunu bilemeyiz, '12 kişi mi oynayacağız mehehe' demesinden çıkarım yapabiliriz ancak. Velev ki istememiş olsun, KONU BU DEĞİL)

Adam ŞU AN Lemina'dan memnun olduğunu söyledi ve credit verdi.

İşte bu noktada ayrılıyoruz senden. Ben diyorum ki adam Lemina'nın verdiği faydanın farkında ve memnun, bunun için elimde somut veri var. Adamın söylemi. Sen ise diyorsun ki hayır, zamanında 12 kişi ile mi oynayacağız dedi bilmemne.

Bak Okan'ı, İcardi'yi, Ahmet'i, Mehmet'i unut.

X personelinden memnun olduğunu açıkça belirten Y yöneticisi olsun.

Bu X personeli, yurt dışında bir şirketten yüksek düzeyde mali şartlar içeren bir teklif almış olsun.

Bu X herifin yurt dışına gitmesi ile Y yöneticisinin bir alakası yok.

Çok para teklif edilmesi ile alakası var.

Okan falan yazınca başın dönüyor anlamıyorsun yau :d

Neyse bu şimdilik son postum, bir kaç saat müsait olamayacağım. Bir şey yazarsan akşama cevap veririz. :d
Abim

Sayın abim

"Velev ki istememiş olsun"

Yahu konumuz senin istemediği yalan,benim istemediği doğru demem zaten

Onu tartışıyoruz ya

Konu nasıl velev ki istememiş olsun a,şu an beğeniyor a gelebildi :asd:

Konu şu an istemesi de değil

İlk geldiğinde istememesi

---

Her şeye rağmen haftalardır kendisini eleştirmiyoruz,konusuna bile uğramıyoz hiç,çünkü dedik ki tamam yanlış yaptı ama zorla da olsa anladı bazı şeyleri artık bunun üzerinden gideceğiz peki noluyor hoop hakan geliyor hoop lemina gidiyor, insanlar da halının altına süpürdüklerini tekrar çıkartıyor haliyle

Taraftar:lemina geldi şmp olduk
Türk futbol kamuoyu: lemina geldi şmp oldular
Rakip tdler:lemina oynadı yamulduk

Okan: lemina harika o yüzden şababa gitsin statik hakan gelsin

Bunun izahı yok

Nerden bakarsan bak yok

Vallahi yok

Billahi yok

Siz şimdi haberler asparagas lemina gitmez diyosunuz,lemina gidince hakan geldi diyeceksiniz,yine avrupada rezil olunca ama ligde şampiyonuz diyeceksiniz,hoop yeni sezon hep aynı döngü oluyor

Hayır kardeşim lemina gitmeyecek,hakan onun yerine gelecekse gelmeyecek,rus ruleti oyun oynanmayacak,avrupada rezil olunmayacak,gerisine bakacağız

Lemina giderse sadece şu herif doldurur yerini. Zamanında anlaşmıştık ama bırakmamışlardı

Vazgeçmesine gerek yok ki, Osi direk reddetti onları; neden teklif yükselterek yeniden geliyorsun? Reddedile, turnuvadan sonra neden teklifi 50 milyona çıkartıyor? 35 verir turnuva sonrasını bekler akıllı olan. Galatasaray’ı kendi çıkarı için oyalıyora getiriyor bu argümanı ortaya atan; ancak herkes biliyor ki ŞL kupasını alabilecek bir takımdan teklif bekliyor. O olmazsa 50 milyonu kabul eder mi neden etmesin?
Osimhen'i bizi kullanıyor veya bekletiyor diye eleştirenler malın önde gideni. Bizde kalacağım diye ifadesi asla olmadı hatta ayrılığa daha yakın sözler ve paylaşımlar yaptı. Biz bana kalırsa 3. sıradayız onun için.

Teklifi 50 ye çıkartmaları ise İnzaghi ısrarından dolayı deniliyor.

Bir de Osimhen için Buchi Arabistan'a gitmeyecek diye kesin ve net yazmadı diye hatırlıyorum.

Neyse uzatmaya gerek yok, tatil yapayım arada Avrupa'dan teklif bekleyeyim diye acele etmemiş ve o an reddetmiş olabilir.
Doğal.

Sanchez Lemina Torreira Barış Icardi bu takımın omurgasıdır şuan satılamaz, satılması teklif dahi edilemez. Bir taraftan CL kadrosu kuruyoruz deyip bi taraftan Barış, Lemina falan satarlarsa komik durur.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt