- 18 Temmuz 2009
- 80.829
- 225.665
- 5.093
Dün Suarez yerine Icardi olsa Miami 3-4 atardı
Kavuşma zamanları geldi bence de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün Suarez yerine Icardi olsa Miami 3-4 atardı
Komisyon yemeden olur mu lan?Komisyonu unutmuşsun abi.
Oglen uykusunda.Cezan bitmiş nerdesin? @Oral Sevmez
Miami almış…Icardiyi hangi enayi kulup aldi rts
abartma sen de hocamBu postu bir de begeniyorlar olm ya.
Cıldırmalık :d
Iyi oyuncu ama Mertens'in muadili olamaz ki? Zielinkski 8 numara oyuncusu. Forvet arkasi tarzi bir profilde oynadigini hatirlamiyorum hic. Prime doneminde bile skora yakin bir oyuncu olmadi Mertens gibi.Hakan degil de zielinski’yi kovalamak lazim
Ayrilma sansi var bence
Mertens’in yerine nokta atisi olur
OlmazHakan degil de zielinski’yi kovalamak lazim
Ayrilma sansi var bence
Mertens’in yerine nokta atisi olur
Mertens muadili oyuncu bulmak çok zor. Presi olacak, çok hızlı bir oyun görüşü olacak, şutu olacak, takımı saha içerisinde yönetecek…Iyi oyuncu ama Mertens'in muadili olamaz ki? Zielinkski 8 numara oyuncusu. Forvet arkasi tarzi bir profilde oynadigini hatirlamiyorum hic. Prime doneminde bile skora yakin bir oyuncu olmadi Mertens gibi.
Lemina satilirsa eski kanlım Samet rtsla bu sekil birlik olacağız gibi gorunuyor.
Komisyon+Yetersizlik.Gs çok umurlarında değil o koltuğun değer karşılığı para oldugundan takılıyorlar.Angelino,köhn,frankowski,cuesta,jelert ortalama iq ve biraz avrupa futbolu takip eden bir çalışan buna izin vermez.Hoca senin oynattıgın oyuna uygun değil bunlar deyip engeller.Biraz Galatasaray paralandı, soymak için hazır kıta bekliyorlar gibi.. arkadaş bunun başka açıklaması yok. Oturmuş bir iskeletin var, tapman gereken; Osiyi ve bjk maçından sonra ilk onbirde oynayan diğer topçuları elde tutmak; giden nando ve dries yerini doldurmak; Kerem, cuesta, franky, cılız oğlan, belki berkanı gönderip yerlerine daha 11e yakın kalitede oyuncu al ve ŞL hedefi büyüt.. ancak tam tersi, iskelet dağıtılıyor ve oyun ile ilgisi olmayan yeni oyuncular alınıyor; neden, yoksa komisyon mu?
üstat cezalıydım gunceli takip edemedim dogal olarak, sen sözünü tuttun mu ?Lemina'yı satmayı aklından geçiren hemen defolup gitmelidir kulüpten.