- 22 Ağustos 2010
- 33.178
- 38.107
- 3.033
Koskoca Shredder, Kibar Feyzo Maho ağa gibi kaçıyor ulan :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Koskoca Shredder, Kibar Feyzo Maho ağa gibi kaçıyor ulan :d
Ben normalde 10-12 bandına max gelecek +3,5 milyon max maaşa ,lemina nın da kadroda olduğu sistemi savunuyorum aslındaTamam ama çözümü hakan hiç değil çünkü takım geriye doğru koşarken sara ve torreiradan çok kötü savunma yapıyor adamın arkasında 3 stoperler üçlü sistemle oynadığını ona çalıştığını unutma
Boey işi de kapanmıştır artık. Alınacaksa Trai Hume düşünülebilir sağ bek için. Lakin ilk önce Frankowski ve Jelert'in satılması lazım.
Geçmiş olsun. Melihciğim herhalde kıçımı buraya atacağımı düşünmüyorsundur.
öyle bir senaryo mümkün değil hakan dominant, kaptan olan ve bir ağırlığı olan bir topçu öyle bir senaryoda bize gelmez. belki 2-3 sene sonra öyle gelir ama şuan başrol olarak gelmek isteyecektir. güncel en iyi regista benim diyen bir adam bu. bu tarz adamı öyle kafana göre alamazsın sağlam tartıp biçmen lazım. şimdiden leminanın alıcısı var diye bu transferin arka planını hazırlamaya çalışıyorlar.Ben normalde 10-12 bandına max gelecek +3,5 milyon max maaşa ,lemina nın da kadroda olduğu sistemi savunuyorum aslında
Hakan
Sara
Lemina
Tor
—-
Ki bu denklemde bende kenarda kalan torreira
Cl lig için berkan lı değil sağlam kadrolu bir orta saha olmalı
Hayırlısı olsun
Lafta dominat ama arda bile bıdı bıd ediyor mt de ,sanmıyorum öyle papaz topçu olduğunuöyle bir senaryo mümkün değil hakan dominant, kaptan olan ve bir ağırlığı olan bir topçu öyle bir senaryoda bize gelmez. belki 2-3 sene sonra öyle gelir ama şuan başrol olarak gelmek isteyecektir. güncel en iyi regista benim diyen bir adam bu. bu tarz adamı öyle kafana göre alamazsın sağlam tartıp biçmen lazım. şimdiden leminanın alıcısı var diye bu transferin arka planını hazırlamaya çalışıyorlar.
Adamlar gitmek istiyorsa nasil önünü alacaz üstat. Leminaya araplardan yıllık 5-6M maas teklif edilirse ne yapmamiz lazim? Bizde mi 6 verelim?Kale, no 10 gitti, forvet gitti gidecek ancak bunlar için kimsenin yapacak birşeyi yok; ancak sırada Barış, lemine ve Sanchez var. Geriye de bir şey kalmıyor.
@Sergen Zeren @Hakan Motz Selamün aleyküm
aynen dostum taraftar aldırdıUlan zar zor leminayı aldırdı taraftar, şimdi de hemen adamı paketleyip ortasahayı yine pamuk şekere çevirme peşindeler
Kendisi gelmek istemiyorBayern bize 5 milyon euro bonus ödememek için 40 takla attın be sat şu adamı başka takıma madem bize kiralamiyorsun
2 sene önce takımını finale taşıyanlardan biriydi yav. 2 sevgiye bakar. Parlatıp araplara okutmak lazım.kaleci icin genc de rehabilitasyon icin gec kalinmis olabilir
İstemeyen gelmesin zaten de Bayern'de de kalmasınKendisi gelmek istemiyor