Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam ama çözümü hakan hiç değil çünkü takım geriye doğru koşarken sara ve torreiradan çok kötü savunma yapıyor adamın arkasında 3 stoperler üçlü sistemle oynadığını ona çalıştığını unutma
Ben normalde 10-12 bandına max gelecek +3,5 milyon max maaşa ,lemina nın da kadroda olduğu sistemi savunuyorum aslında
Hakan
Sara
Lemina
Tor
—-
Ki bu denklemde bende kenarda kalan torreira 😂
Cl lig için berkan lı değil sağlam kadrolu bir orta saha olmalı
Hayırlısı olsun

Ben normalde 10-12 bandına max gelecek +3,5 milyon max maaşa ,lemina nın da kadroda olduğu sistemi savunuyorum aslında
Hakan
Sara
Lemina
Tor
—-
Ki bu denklemde bende kenarda kalan torreira 😂
Cl lig için berkan lı değil sağlam kadrolu bir orta saha olmalı
Hayırlısı olsun
öyle bir senaryo mümkün değil hakan dominant, kaptan olan ve bir ağırlığı olan bir topçu öyle bir senaryoda bize gelmez. belki 2-3 sene sonra öyle gelir ama şuan başrol olarak gelmek isteyecektir. güncel en iyi regista benim diyen bir adam bu. bu tarz adamı öyle kafana göre alamazsın sağlam tartıp biçmen lazım. şimdiden leminanın alıcısı var diye bu transferin arka planını hazırlamaya çalışıyorlar.

öyle bir senaryo mümkün değil hakan dominant, kaptan olan ve bir ağırlığı olan bir topçu öyle bir senaryoda bize gelmez. belki 2-3 sene sonra öyle gelir ama şuan başrol olarak gelmek isteyecektir. güncel en iyi regista benim diyen bir adam bu. bu tarz adamı öyle kafana göre alamazsın sağlam tartıp biçmen lazım. şimdiden leminanın alıcısı var diye bu transferin arka planını hazırlamaya çalışıyorlar.
Lafta dominat ama arda bile bıdı bıd ediyor mt de ,sanmıyorum öyle papaz topçu olduğunu

3 yılda 2 kere final yapan her takımın orta sahası en iyisi benim diye düşünebilir ,demesi hoş değil tabi

Kale, no 10 gitti, forvet gitti gidecek ancak bunlar için kimsenin yapacak birşeyi yok; ancak sırada Barış, lemine ve Sanchez var. Geriye de bir şey kalmıyor.
Adamlar gitmek istiyorsa nasil önünü alacaz üstat. Leminaya araplardan yıllık 5-6M maas teklif edilirse ne yapmamiz lazim? Bizde mi 6 verelim?

Barışın avrupa hayali var, adam denemek istiyorum derse yolunu açmak lazım bence, tabi ederinde bi bonservis gelirse

Bayern bize 5 milyon euro bonus ödememek için 40 takla attın be sat şu adamı başka takıma madem bize kiralamiyorsun

yalnız boey hala ham tam olmuş bir adam demem bayern disiplinini de yedi oyununu da geliştirdi. bayern şimdi satarsa boey'i harbi diğer takımda uçuşa geçebilir

Şu Bodrum’da ki Brazao’yu alıp kiraya vermek lazım. Bence iyi futbolcu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt