Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.693
- 14.753
- 1.398
lemina giderse point hostel önünde biz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih hoca bilerek kırmızı görmedi ve para için kaçmadı. Okan hocanın varsa ihtimali oda hoca iken gidebilir, bunda sorun yok. Sorun Galatasaray’da futbolcu iken üst üste 5. Şampiyonluğumuzun sabote edilmesiydi. Tasvip etmediğim ve burda yazmayı uygun görmediğim takılan lakabı hatırlatıp geçiyorum bu konuyu.Sana katılmıyorum ne yazı ki… bir kez batshuai falan olayı İsmail Kartal olayı tamamen saçmalık. Hepimiz biliyoruz ki federasyon bein falan destek olmasa çok daha öncesinde gelirdi şampiyonluklar.
Gelelim takıntı konusuna. Teknik direktör takıntılı olacaktır tabi ki. Hatta Okan buruk en az takıntılı teknik direktörlerden birisidir. Guardiola, klopp, ancelotti falan kendi oyun felsefesinden hiç vazgeçiyor mu? Geçmiyorlar. Buna rağmen hoca 4 lüden 3 lüye geçiyor, 3 lüden tekrar 4 lüye dönüyor vs.
Kendini de ekran başında eleştiren nadir adamlardan birisidir.
Gelelim Fatih hoca efsanesine… benim için de efsanedir Fatih hoca. Baktığın zaman onun da aynı dönemde fiorentşna ya gitmesi geri dönüşü. 2. Dönem başarısızlığı ve tekrar dönmeyeceğim deyip gidişi, bir sonraki gelişi, 2. Dönüşünde Lucescu ya yapılanlar, 3. Gelişinde tudor un postalanması vs. Yine de benim için efsanedir. Efsane olarak da kalacaktır. Evet eleştirildi hırpalandı ve hatta göndermek için başka şeyler de yapıldı. Gittikten sonra da ebemizinkini tersten gördük zaten. Şimdi de Okan eleştiriliyor, eleştiriden ziyade yıpratılmaya çalışılıyor. Gönderilmesi isteniyor. Bunda da ilk başarısızlığında acayip bir tepki ile yerin dibine sokulacağını adım gibi biliyorum. Sonrasında da bırak Avrupa yı ligde kurduğun dominasyonu bile kaybedeceğiz. Bunu da adım gibi biliyorum. Fenerlilerin beşiktaşlıların en çok küfür ettiği adam bu. Neden çünkü federasyon bile ellerinde iken bırakmıyor bunların eline ligi. İlginç gelen kısım taraftarın da sosyal medyada aynı fenerli ve bjk limtarafyarlar gibi aynı şekilde davranmaları. Ve eldeki tek veri Avrupa da başarısızlık. Herkesin söylemi tarihin en iyi kadrosu ile Avrupa da başarı elde edilememesi. İyi lan tamam diyorum sonra bakıyorum bu en iyi kadroyu oluşturan yönetimin de içinden geçiyor aynı insanlar. Şimdi dönüp ardımıza bakalım olan hoca bktan yönetim bktan… kim oluşturuyor bu kadroyu, kim şampiyon yapıyor, kim Avrupa’da şampiyonluk ümidini bu taraftara salıyor? Bunun cevabı yok…
6 verme 4 ver, al gönlünü.. gelirken fedakarlık etti adam. Ayrıca gitmek isteyen omu? Devre arası giderdi gitmek isteyen. O zaman da talip oldular.Adamlar gitmek istiyorsa nasil önünü alacaz üstat. Leminaya araplardan yıllık 5-6M maas teklif edilirse ne yapmamiz lazim? Bizde mi 6 verelim?
Barışın avrupa hayali var, adam denemek istiyorum derse yolunu açmak lazım bence, tabi ederinde bi bonservis gelirse
aynen dostum taraftar aldırdı
trabzon bu sezon güzel hamleler yapıyor diyorum en başından beri ortasaha işini çözerlerse güzel kadroya doğru gidiyolarTS nası almış la bu adamı. Wagner Pina
Bardakçı yerine daha hızlı ve sert bir herifle fena da olmaz.bi ara city kanat beksiz oynayıp şampiyon olmuştu 5 geri 5 ileri ile
hoca nın aklında o mu var yoksa
Ekli dosyayı görüntüle 291788