Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lemina giderse point hostel önünde biz

1750429317843.webp

Sana katılmıyorum ne yazı ki… bir kez batshuai falan olayı İsmail Kartal olayı tamamen saçmalık. Hepimiz biliyoruz ki federasyon bein falan destek olmasa çok daha öncesinde gelirdi şampiyonluklar.

Gelelim takıntı konusuna. Teknik direktör takıntılı olacaktır tabi ki. Hatta Okan buruk en az takıntılı teknik direktörlerden birisidir. Guardiola, klopp, ancelotti falan kendi oyun felsefesinden hiç vazgeçiyor mu? Geçmiyorlar. Buna rağmen hoca 4 lüden 3 lüye geçiyor, 3 lüden tekrar 4 lüye dönüyor vs.

Kendini de ekran başında eleştiren nadir adamlardan birisidir.

Gelelim Fatih hoca efsanesine… benim için de efsanedir Fatih hoca. Baktığın zaman onun da aynı dönemde fiorentşna ya gitmesi geri dönüşü. 2. Dönem başarısızlığı ve tekrar dönmeyeceğim deyip gidişi, bir sonraki gelişi, 2. Dönüşünde Lucescu ya yapılanlar, 3. Gelişinde tudor un postalanması vs. Yine de benim için efsanedir. Efsane olarak da kalacaktır. Evet eleştirildi hırpalandı ve hatta göndermek için başka şeyler de yapıldı. Gittikten sonra da ebemizinkini tersten gördük zaten. Şimdi de Okan eleştiriliyor, eleştiriden ziyade yıpratılmaya çalışılıyor. Gönderilmesi isteniyor. Bunda da ilk başarısızlığında acayip bir tepki ile yerin dibine sokulacağını adım gibi biliyorum. Sonrasında da bırak Avrupa yı ligde kurduğun dominasyonu bile kaybedeceğiz. Bunu da adım gibi biliyorum. Fenerlilerin beşiktaşlıların en çok küfür ettiği adam bu. Neden çünkü federasyon bile ellerinde iken bırakmıyor bunların eline ligi. İlginç gelen kısım taraftarın da sosyal medyada aynı fenerli ve bjk limtarafyarlar gibi aynı şekilde davranmaları. Ve eldeki tek veri Avrupa da başarısızlık. Herkesin söylemi tarihin en iyi kadrosu ile Avrupa da başarı elde edilememesi. İyi lan tamam diyorum sonra bakıyorum bu en iyi kadroyu oluşturan yönetimin de içinden geçiyor aynı insanlar. Şimdi dönüp ardımıza bakalım olan hoca bktan yönetim bktan… kim oluşturuyor bu kadroyu, kim şampiyon yapıyor, kim Avrupa’da şampiyonluk ümidini bu taraftara salıyor? Bunun cevabı yok…
Fatih hoca bilerek kırmızı görmedi ve para için kaçmadı. Okan hocanın varsa ihtimali oda hoca iken gidebilir, bunda sorun yok. Sorun Galatasaray’da futbolcu iken üst üste 5. Şampiyonluğumuzun sabote edilmesiydi. Tasvip etmediğim ve burda yazmayı uygun görmediğim takılan lakabı hatırlatıp geçiyorum bu konuyu.
Fikir teatisinden bahsediyorsak bana katılmaman beni memnun eder.
Bu sezon TFF tamamen onların kontrolündeydi. Mou yerine İsmail ve nesri yerine michi olsa durum daha farklı olurdu. Çünkü bu Tff yönetimi önceki yönetime rahmet okutmuştu.
ve bir şey daha inan sallandığımız dönemde Osi ve Lemina olmasaydık şampiyonluğu vermiştik. Ancak bunu ispatlayacak bir şey yok elimde ve olan olgu mou ve nesri onlarda, Osi ve lemina bizde; şampiyon olduk. Tersini de ileri sürersen birşey diyemem.
Camia birleştiğinde Hamza hoca da şampiyon yaptı takımı ve bu yıl mou söylem ve eylemleri ile birleştirdi bizi.
Fatih terime gelince. Oda eleştirilir ve hataları da çoktur.. en büyük hatası da demiröreni bize tercih etmesidir. Ancak Okan hoca ile Fatih terim mukayese kabul etmez. Ne zaman Avrupa’da başarılı olur o zaman mukayese edilir.

Yeri değil ama N.United İsak için Liverpool’dan 235 milyon euro istemiş.

Doğru mu lan bu.?

Ayağı düzgün
Genç
Ucuz
Sol stoper
Türk
Yaşına göre tecrübesi fena değil.

Bana göre Ahmetcan Kaplan muhteşem bir transfer olur. Abdülkerim sonrası harika olur. Her zaman takımda Türk sayısı en az 3-4 olmalı.

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim taraftar ya da sadece burada epey kişi Okan Buruk konusunda maalesef şizofrene bağlamış durumda. Fatih Terim sürecinde de görmüştük 10 şampiyonluk artı avrupa'da kupa gelse bile böyle devam edecek bu kafa, gençler adına üzüldüm.

Adamlar gitmek istiyorsa nasil önünü alacaz üstat. Leminaya araplardan yıllık 5-6M maas teklif edilirse ne yapmamiz lazim? Bizde mi 6 verelim?

Barışın avrupa hayali var, adam denemek istiyorum derse yolunu açmak lazım bence, tabi ederinde bi bonservis gelirse
6 verme 4 ver, al gönlünü.. gelirken fedakarlık etti adam. Ayrıca gitmek isteyen omu? Devre arası giderdi gitmek isteyen. O zaman da talip oldular.
İkna et bir şekilde Barışı ve inandır ŞL de başarıya.. Keremi 12 milyona sattılar ya bumudur yönetmek? Sırada Sanchez var. Yerini doldurabiliyor musun peki? Boey gitti, yerini doldurmak için değil sadece sağ bekimiz var demek için 18-20 milyon harcadık. Tarihimizde Diagne vakası hala hafızalarda..
sözün kısası; ya takımın kıymetini bilip uygun eklemelerle ŞL de yukarıya oynarız, yada şu şurayı bu burayı istiyor deyip komisyon peşinden gidip tekrar dibi gösterecekler bize… tercih biz Galatasaraylıların. Ama ET arkasında durmadıysak tercihimizde belli açıkçası..

Lemina yı taraftar aldırdı. Lemina yı taraftar aldırdı. Leminayı taraftar aldırdı. Leminayı taraftar aldı. Leminayı taraftar aldı. Taraftar Lemina yı söke söke aldı. Yedirmeyiz lan Leminayı. :)

Son dönemde beğendim 3 tane söz var. Okudukça tüylerim diken diken oluyor.

Fatih Terim: "Biz, adı geçenlerin pek çoğuyla rakip bile değiliz. Aynı yoldan yürümedik, aynı yollardan geçmedik. Benzer başarılarımız da yok. Üstüne üstlük rütbemiz de farklı"

İcardi : Galatasaray zaten çok büyük ama biz daha büyük yapacağız.

Osimhen : "Benim için en önemlisi, Galatasaray'la şampiyon olmak! Takımda en mutlu kişi ben olacağım. Bazı insanlara net bir mesaj vermem gerekiyor. Bu, benim için kişisel bir mesele."

İcardi'nin ilk sezon performansı Galatasaray forvetleri arasında benim için her daim bir numara kalacak.

Ben bu sene Osimhen'in absürt fiziksel becerilerine şaşıp kaldım hep,
2 sezon önceyse İcardi'ye lan bu nasıl kafa golü vs diye şaşıp kalıyordum

Ahmetcan kaplan gayet potansiyelli ve fbdeki bebeden daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt