Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.380
- 24.472
- 3.093
Pinayı nereden tanıyorsunuz yav? Adam yeşil burun adalarından ertorile gelmiş nerede izlediniz allah aşkına?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sene bizle de anıldı adı.o cocuk.atletik enerjik iş yaparPinayı nereden tanıyorsunuz yav? Adam yeşil burun adalarından ertorile gelmiş nerede izlediniz allah aşkına?
O kadar forvetimiz var osimhen gelmesin diyenler kim cidden. Ben öyle birine hiç rastlamadım şahsen. Taraftar davul zurna ile halay çekti osimhen ismini duyunca.Oshimen şansına mı geldi?bazı gerizekalılar o kadar forvetimiz varken Osi alınır mı derken okan vizyon koydu aldırdı adamı. Herkesi ikna ederek. Batshuai nin kıcına teneke bağlayıp göndermek uğruna aldırdı…
![]()
Bundan bahsetmiyoruzki burada.Bir de oyuncu ile bire bir görüşmede hocanın oyuncuyu ikna işi var. Oyuncunun kendisi bizatihi hocaya credit veriyor bu transfer sürecinde. Sadece 'evet gelsin dedi' denemez.
Okan buruga yine gıcık olduğumuz bir gün
En ince noktadan hocaya paye biçmek icin cirpiniyorlar. Gerek yok almayin diyecek bir tane td varmış gibi.Osimhen’e evet demek mi başarı, buna alamayanlar taraftarını konsolide etmek için der anca.
O telefonun ona gelmesi ikili iyi ilişkiler sayesinde başarıdır dersin ama alalım demek de yani denilsin bir zahmet.
abooov. daha da fenaymis.Ts almış
2 tahtasi eksik evet. birini fb'ye birini bjk'ye soktu.Okan ciddi bir para kulube girmeden onay veriyorsa 2 tahtası eksik derim
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Sane de aynı crediti verdi amaBundan bahsetmiyoruzki burada.
Çok zorlama övme hamleleri bunlar
Oyuncu sayısız tercih arasında bizi seçmedi tek seçenek bizdik o sırada zaten.
Mertens bile osimhen ve icardi tek başına şampiyon yapti diyo Galatasarayi. Düşünülecek çok şey var bence
Sen harbiden Okan ile ilgili hiçbirşeyi takip etmiyorsun. Işlntelefon kime gidiyor? Anında sistem ile ilgili kararını veriyor başkana çıkıyor vs. Ha bu arada yönetime de tebrikler. Hoca ne istediyse tamam deyip hallettiler işi…Türkiye ligindeki takımına osimeni istemeyecek td dünyada yoktur. Konustumuz isim de transfer obezi okan bey. Mesela su anda osimeni aldik yanina goykeresi de alalim mi desen okan bey ne der sence yok almayin gerek yok mu? Burada övgüyü tdye degil baskan ve yönetime vermek gerekir.
oral bırak bu işlerimapusum bitti
gsc'siz hayat muazzamdı bu arada
kafayi yemisiz sürekli sayfa yenilemekten
bundan sonra gscye günde 5 kere girmeye karar verdim
Sane konusu daha kritik bence daha büyük transfer başarısı, kimin payı varsa.Sane de aynı crediti verdi ama. Bir şekilde oyuncu iletişimi iyi biri olduğu belli. Zorlama övmeye çalışmıyorum (kendi adıma söyleyeyim en azından) inan kendisi birey olarak umurumda bile değil ya
Osi için ise oyuncunun direkt kendi açıklaması ve hocaya pay veriyor ondan yazdım.