Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oshimen şansına mı geldi? :) bazı gerizekalılar o kadar forvetimiz varken Osi alınır mı derken okan vizyon koydu aldırdı adamı. Herkesi ikna ederek. Batshuai nin kıcına teneke bağlayıp göndermek uğruna aldırdı… :)
O kadar forvetimiz var osimhen gelmesin diyenler kim cidden. Ben öyle birine hiç rastlamadım şahsen. Taraftar davul zurna ile halay çekti osimhen ismini duyunca.

Bir de oyuncu ile bire bir görüşmede hocanın oyuncuyu ikna işi var. Oyuncunun kendisi bizatihi hocaya credit veriyor bu transfer sürecinde. Sadece 'evet gelsin dedi' denemez.
Bundan bahsetmiyoruzki burada.

Çok zorlama övme hamleleri bunlar

Oyuncu sayısız tercih arasında bizi seçmedi tek seçenek bizdik o sırada zaten.

Okan ciddi bir para kulube girmeden onay veriyorsa 2 tahtası eksik derim

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Osimhen’e evet demek mi başarı, buna alamayanlar taraftarını konsolide etmek için der anca.

O telefonun ona gelmesi ikili iyi ilişkiler sayesinde başarıdır dersin ama alalım demek de yani denilsin bir zahmet.
En ince noktadan hocaya paye biçmek icin cirpiniyorlar. Gerek yok almayin diyecek bir tane td varmış gibi.

Yonetim: Osimeni alalim mi
OB: Alalim
Okan Tayfa: Helal Hocaaa

Bu konuda birini oveceksen elinde icardi ve yeni alinmis batsuayi varken osimeni hocanin onune koyan yonetimi öv bari.

Okan buruga yine gıcık olduğumuz bir gün
Lemina'yı gönderirse böyle küseriz kendisine :

10382 (8).webp

Bundan bahsetmiyoruzki burada.

Çok zorlama övme hamleleri bunlar

Oyuncu sayısız tercih arasında bizi seçmedi tek seçenek bizdik o sırada zaten.
Sane de aynı crediti verdi ama :). Bir şekilde oyuncu iletişimi iyi biri olduğu belli. Zorlama övmeye çalışmıyorum (kendi adıma söyleyeyim en azından) inan kendisi birey olarak umurumda bile değil ya :)

Osi için ise oyuncunun direkt kendi açıklaması ve hocaya pay veriyor ondan yazdım.

Türkiye ligindeki takımına osimeni istemeyecek td dünyada yoktur. Konustumuz isim de transfer obezi okan bey. Mesela su anda osimeni aldik yanina goykeresi de alalim mi desen okan bey ne der sence yok almayin gerek yok mu? Burada övgüyü tdye degil baskan ve yönetime vermek gerekir.
Sen harbiden Okan ile ilgili hiçbirşeyi takip etmiyorsun. Işlntelefon kime gidiyor? Anında sistem ile ilgili kararını veriyor başkana çıkıyor vs. Ha bu arada yönetime de tebrikler. Hoca ne istediyse tamam deyip hallettiler işi…

Valla kardeş Okan dan memnun olmayan 3-5 kişisiniz. Yönetim memnun oyuncular memnun çalışanlar memnun…

İcardi omuzunda taşır, torreira yere göğe sığdıramaz, Osi adamı öve öve bitiremez, muslera över, mertens 1 sezon için geldiği takımda 3 sezon kaldı. Vs vs…

Hele bir gitsin ondan sonra olanlara tepkiniz ne olacak göreceğim ben. Yönetim gitti salak saçma bir hoca aldırdı diye üzerinizden atacaksınız herşeyi…

Sane de aynı crediti verdi ama :). Bir şekilde oyuncu iletişimi iyi biri olduğu belli. Zorlama övmeye çalışmıyorum (kendi adıma söyleyeyim en azından) inan kendisi birey olarak umurumda bile değil ya :)

Osi için ise oyuncunun direkt kendi açıklaması ve hocaya pay veriyor ondan yazdım.
Sane konusu daha kritik bence daha büyük transfer başarısı, kimin payı varsa.

Osimhen doğru yönetilen bir süreç ama ortada rakip olmayan bir süreç. Okan zaten evet der yani normal, oyunu anlatır vs ne kadar istediğini göstermesi normal.

Osimhen Türk futbol tarihinin bence en büyük fırsatıydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt