Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
32 yaşında topçuya 15 vermek bana biraz uçuk geliyor. Lemina güzel bir satışla giderse bir nebze anlayabilirim.
31 yav

Bize biraz kaşar topçu lazım hem yerli hem ii topçu.

15'e bıraksalar havada kaparız zaten.

Lemina gitmemeli, yeri doldurulamayacak adama 20 verseler yine istemem. Taraftarım ben, bana ne parasından der geçerim.

Dries Mertens: "İlk şampiyonluğu Mauro'nun tek başına kazandığını düşünüyorum. Üçüncüsünü de Victor Osimhen'e yazmak gerekiyor çünkü olmasaydı çok fazla zorlanırdık."

Kraltens hocaya 1 şampiyonluk yazmış
Aynen dostum futbolda tek kişilik
Şey bu napolili oğlan değil miydi

Anladığım Leminaya git denmiş, kim Leminayı yediyse yazıklar olsun. Bu kulüp adam olmaz, Hakanı da başınıza çalın şimdi

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
X’de bir hesap vardı sane transferini ilk yazan. Geçen hafta daha lemina’ya teklif mevzusu vs ortada yokken Okan hoca lemina’yı takımda istemiyor demişti. Adam haklı çıktı geldiğimiz noktada

yine mallaştı takım , abi her zaman iyi giden bişi den sonra çomak sokmak zorunda mıyız ya .

kim küstürdü şu adamı şimdi ki adam gitmek istiyor belli

valla bi ortamız yok bize gelen ya aşık oluyor yada sövüp gidiyor
kimse küstürmedi 2.5'e alında 10 milyona satılacak. Taş atmadan gelecek olan 7.5 milyonu hiçbir türk elinin tersi ile itmez bize kuzey avrupalı profesyonelliği kurumsallığı yok.

bunlar lemina'yı satıp hakan'ı alırsa başka os'da almaz bütün sezon hakan'ı 6 8 10 da deneye deneye sinir hastası olur çıkarız torerria yine tek başına takımı sırtlamaya çalışmaktan kabız olur

X’de bir hesap vardı sane transferini ilk yazan. Geçen hafta daha lemina’ya teklif mevzusu vs ortada yokken Okan hoca lemina’yı takımda istemiyor demişti. Adam haklı çıktı geldiğimiz noktada
hepsi alt zemin hazırlama bu tarz karlı transferleri hocaya bırakmazlar akbabalar hocayı manipüle etmek için yer arıyor

Leminayı istemediği net fakat taktiksel mi Kişiselmi onu bilmek isterdim. Çünkü hiçbir aklı başında insan Leminanın takımı nasıl toparladığını görüp onu istememezlik yapamaz. Takımda eşi olmayan 2-3 topçudan biri Lemina bence.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belki özel hayatı ile ilgilidir. Hemen transfer işine yormayalım.
Lemina nin esi bazı sözleri okuyor,paylaşıyor genelde.aforizma okuyo kadın sanırım
1000037366.webp

Eşinin tırnakları var ilk paylaşımda,kadın okuyor biseyler ve tatildeler.cokta dramatize etmeye gerek yok

Osimhen’e evet demek mi başarı, buna alamayanlar taraftarını konsolide etmek için der anca.

O telefonun ona gelmesi ikili iyi ilişkiler sayesinde başarıdır dersin ama alalım demek de yani denilsin bir zahmet.
osimhen'e evet demek basari. burada lemina yuzunden hakan calhanoglu'na b.k atanlari gormuyor musun? bunlar td olsaydi ve lemina'yi satip osimhen alma firsati dogsaydi, 'osimhen copunu istemeyiz yeter ki lemina kalsin' derlerdi. okan hoca en azindan her mantikli insanin verecegi karari verebilmis. bunlarda o da yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt