Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.989
- 10.809
- 2.838
Okaaaaaaaan
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yengenin yeni hikayesi.adamlar tatilin keyfini cikarip,aforizma okuyoGeçen senenin üstüne kimsenin Lemina'yı göndermeye bir tarafı yemez sıkıntı yapmayalım.
yenge arap çöllerine gitmez yav napacak orda evden çıkamazYengenin yeni hikayesi.adamlar tatilin keyfini cikarip,aforizma okuyoEkli dosyayı görüntüle 291819
değiliz. leminayı satan allah ından bulsun. ne güzel ikili yakalamıssın ne bozarsın. üzerine ne ekliyorsan ekle iyi olan formayı alır. toreiranın etkisi nası yükseldi lemina geldikten sonra. hem orta sahayı hem defansı kurtarıyor.satış: Lemina 12 milyon euro
Alış: Çalhan 15 milyon euro
Okey misiniz?
Çok keskin yazıyor, değil mi? Ya onlar gibi düşüneceksin ya da düşman olacaksın gibiKendimi bir yere konumlandıramadım bu yazıda Mason.
Biatçı
Mamalanan
Gsli gibi görünen ama değil
Eh hadi seven ama güvenmeyen 3-5 Gsliden biri
Hangi gruba giriyorum ben acaba? :d
Dries Mertens: "İlk şampiyonluğu Mauro'nun tek başına kazandığını düşünüyorum. Üçüncüsünü de Victor Osimhen'e yazmak gerekiyor çünkü olmasaydı çok fazla zorlanırdık."
Kraltens hocaya 1 şampiyonluk yazmış
Ocak ayında gidiyorduyenge arap çöllerine gitmez yav napacak orda evden çıkamaz
İkincisini muhtemelen kendisine yazıyor da söyleyememişMertens içerdeki bizmiş meğer
Biz bile ayıp olmasın diye 2 yazıyoduk
Oshimen şansına mı geldi?bazı gerizekalılar o kadar forvetimiz varken Osi alınır mı derken okan vizyon koydu aldırdı adamı. Herkesi ikna ederek. Batshuai nin kıcına teneke bağlayıp göndermek uğruna aldırdı…
![]()
Mertens içerdeki bizmiş meğer
Biz bile ayıp olmasın diye 2 yazıyoduk