Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen senenin üstüne kimsenin Lemina'yı göndermeye bir tarafı yemez sıkıntı yapmayalım.
Yengenin yeni hikayesi.adamlar tatilin keyfini cikarip,aforizma okuyo
1000037367.webp

satış: Lemina 12 milyon euro
Alış: Çalhan 15 milyon euro

Okey misiniz?
değiliz. leminayı satan allah ından bulsun. ne güzel ikili yakalamıssın ne bozarsın. üzerine ne ekliyorsan ekle iyi olan formayı alır. toreiranın etkisi nası yükseldi lemina geldikten sonra. hem orta sahayı hem defansı kurtarıyor.

Dries Mertens: "İlk şampiyonluğu Mauro'nun tek başına kazandığını düşünüyorum. Üçüncüsünü de Victor Osimhen'e yazmak gerekiyor çünkü olmasaydı çok fazla zorlanırdık."

Kraltens hocaya 1 şampiyonluk yazmış

Mertens içerdeki bizmiş meğer

Biz bile ayıp olmasın diye 2 yazıyoduk

Hakan Leminanin yerine gelecekse Hakani istemiyorum. Lemina kalsin, bir tik öne alternatif olarak sözlesmesini fesih ettirip 1+1 ile gelmeye hazirsa Ilkayi alip, ekstradan bir U23 yabanci cekip, onu Leminanin veliahti yapmaya calisip önümüze bakalim.

Böyle sanki OS daha ucuza kurmus oluruz. Artan bütceyi adam gibi sag beke harcariz iste.

Lemina ortasahanın boss'u gibi oynuyor.

Adeta ortasahadaki Davinson gibi..

Kesinlikle kemik kadroda olması gerekiyor. Yiyenin başını yerler.

Daha önce de babalar gününde başka futbolcuların babalar gününü kutladılar Leminanin kutlamadilar.

Ona da tepki göstermişti.

Bize gelmek için can atan adamı sogutmayın.

Babalar gününde Leminanin paylaşılmadığı paylaşımını ekliyorum:
1750433804534.webp

Yalnız sadece forumda değil face sayfalarında falan takılıyorum ayrıca twitter falan hakan'ı garip bir şekilde kimse istemiyor istemeyen kitle yoğunlukta yani bu adam niye böyle bir izlenim verdi insanlara karakter ve kariyer bakımındanda kötü değil aslında çok ilginç. Bence gelirse işi zor biraz çok istendiği bir yere geliyormuş gibi durmuyor.

Oshimen şansına mı geldi? :) bazı gerizekalılar o kadar forvetimiz varken Osi alınır mı derken okan vizyon koydu aldırdı adamı. Herkesi ikna ederek. Batshuai nin kıcına teneke bağlayıp göndermek uğruna aldırdı… :)

başka şansımı vardı abi?!

dediğim şeyler yaşandı mecbur aldırdı

işler iyi gitse icardiyimi keseceğiz diye ortalıkda dolaşırdı

ki tüm yaz cıvık cıvık dolandı fazla transfere ihtiyacımız yok diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt