Okan hoca zamanında giden oyuncuları sayalım. Bir sonraki sezon gidenleri de sayalım.
Hakan Emre Okan arif ümit Fatih aklıma gelenler…
Gelelim bilerek kırmızı gördü olayına. O zaman da herkesin gidiyor diye uydurduğu hikayedir bu.
Gelelim İsmail batshuai en nesri tff olayına… batshuai takımda kalsa ne olacaktı? Biz de ne yapabildi ki onlarda kalsa ne olurdu? İsmail denen adam tff gtlerini kollamasa 99 puan falan alamazdı. Şampiyon da olamazdı merak etme. Esas takımın başında Okan olmasa geçen sene de bu sene de şampiyonluğu almışlardı.
Gelelim Fatih hoca ile Okan ın mukayesine. Bu konuda zaten kimsenin bir lafı yok. Okan Fatih hoca ile şu aşamada kıyaslanamaz… ama okan ın Fatih hoca ile kıyaslanmasına izin bile vermek istemeyen kişiler var. Ona yaklaşabilecek tek isim şu anda. Herkese de sorduğum gibi sana da sorayım. Hoca giderse yerine kim gelecek?
Olasılık üzerinde konuşmak suya yazı yazmak gibidir, bu yüzden Okan olmasaydı o zaman onlar şampiyon olurdu önermesine karşı koyamam. Çünkü kanıtı yok, aksinin de.
Okan’ın kasti kırmızı gördü düşüncesi, varsayımsaldır ve doğal olarak bir niyet okumadır; buna sebep o zamanki eylem ve söylemleridir. Dönemin başkanı, sözleşmenizi uzatalım uygun bir bonservis karşılığı gönderelim talebinde bulunmuştu, beyefendiler (Okan ve Emre) kabul etmemişlerdi mesela.. dolayısıyla da camiada oluşan kanı bu.. durup dururken bu düşünceler oluşmadı yani..
Bath fenerde iyiydi, bizde ise küstürüldü. Küstüren de teknik ekip… Buna ilişkin sitemleri de yansıdı basına..
Nihayetinde Okan Galatasaray hocasıdır yeri geldiğinde arkasında da dururuz ama ne olursa olsun kırılan bir şeyler de var. Yine de performansına bakarız ve benim için en fazla Tudor olur ne kadar başarılı olursa olsun… bırak Terimi Mancini bile olmaz..
Okan hocadan sonra kimi mi öneriyorum, herkes olabilir, ancak şu an camiayı bilen futbolcu ve hoca olarak Galatasaray’da çalışan, gittiği takımlarda başarılı olan Riera önceliğimdir.
Ayrıca Hakan Arif filan konuşmaya gerek yok, çünkü konu onlar değil; Okan Buruk ve yaptıkları… Saydıkların td olurlarsa o zaman konuşuruz onları
düzeltme, bazı eklemeler yapıldı, ikinci defa paylaşmak gibi oldu. Bu hususta özür beyan ediyorum