Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fransa alt yapılı

18-24 yaş aralığı

Tercihen siyahi, fizikli, fuleli, dribbling yapabilen

Dinamik ve ikili mücadele kazanan, en azından profili buna uygun olan

Oyuncu önerilerini alalım, bütçe 7 m euro

Bek, kanat, orta saha (b2b) olabilir

bir varsayımda bulunmamıza gerek yok ki, hayatın normal akışında herkes kendi meşrebince paylaşımlar yapıp duruyor. nabızların 250 olduğu arızalı bir maç sonrasındayızdır da futbolcular ona dair bir şeyler sıkıyor olsa anlarım ama tatildeyiz yani.

o kadar sonsuz ihtimal var ki lemina gabon yerel seçimlerinde yaşanan usulsüzlüklere dair iki cümle kuruyor bile olabilir yani bilemeyiz şu an.
Senin haklı çıkman dileğiyle heis, amma velakin

“Bir şeyin gerçek olup olmadığı belirtisinden anlaşılır, belirti varsa o şey de var demektir''

Erken teşhis önemli

Fransa alt yapılı

18-24 yaş aralığı

Tercihen siyahi, fizikli, fuleli, dribbling yapabilen

Dinamik ve ikili mücadele kazanan, en azından profili buna uygun olan

Oyuncu önerilerini alalım, bütçe 7 m euro

Bek, kanat, orta saha (b2b) olabilir
Mbangula var juveden ama ben bulurum

Okan hoca zamanında giden oyuncuları sayalım. Bir sonraki sezon gidenleri de sayalım.

Hakan Emre Okan arif ümit Fatih aklıma gelenler…

Gelelim bilerek kırmızı gördü olayına. O zaman da herkesin gidiyor diye uydurduğu hikayedir bu.

Gelelim İsmail batshuai en nesri tff olayına… batshuai takımda kalsa ne olacaktı? Biz de ne yapabildi ki onlarda kalsa ne olurdu? İsmail denen adam tff gtlerini kollamasa 99 puan falan alamazdı. Şampiyon da olamazdı merak etme. Esas takımın başında Okan olmasa geçen sene de bu sene de şampiyonluğu almışlardı.

Gelelim Fatih hoca ile Okan ın mukayesine. Bu konuda zaten kimsenin bir lafı yok. Okan Fatih hoca ile şu aşamada kıyaslanamaz… ama okan ın Fatih hoca ile kıyaslanmasına izin bile vermek istemeyen kişiler var. Ona yaklaşabilecek tek isim şu anda. Herkese de sorduğum gibi sana da sorayım. Hoca giderse yerine kim gelecek?
Olasılık üzerinde konuşmak suya yazı yazmak gibidir, bu yüzden Okan olmasaydı o zaman onlar şampiyon olurdu önermesine karşı koyamam. Çünkü kanıtı yok, aksinin de.

Okan’ın kasti kırmızı gördü düşüncesi, varsayımsaldır ve doğal olarak bir niyet okumadır; buna sebep o zamanki eylem ve söylemleridir. Dönemin başkanı, sözleşmenizi uzatalım uygun bir bonservis karşılığı gönderelim talebinde bulunmuştu, beyefendiler (Okan ve Emre) kabul etmemişlerdi mesela.. dolayısıyla da camiada oluşan kanı bu.. durup dururken bu düşünceler oluşmadı yani..

Bath fenerde iyiydi, bizde ise küstürüldü. Küstüren de teknik ekip… Buna ilişkin sitemleri de yansıdı basına..

Nihayetinde Okan Galatasaray hocasıdır yeri geldiğinde arkasında da dururuz ama ne olursa olsun kırılan bir şeyler de var. Yine de performansına bakarız ve benim için en fazla Tudor olur ne kadar başarılı olursa olsun… bırak Terimi Mancini bile olmaz..

Okan hocadan sonra kimi mi öneriyorum, herkes olabilir, ancak şu an camiayı bilen futbolcu ve hoca olarak Galatasaray’da çalışan, gittiği takımlarda başarılı olan Riera önceliğimdir.

Ayrıca Hakan Arif filan konuşmaya gerek yok, çünkü konu onlar değil; Okan Buruk ve yaptıkları… Saydıkların td olurlarsa o zaman konuşuruz onları

düzeltme, bazı eklemeler yapıldı, ikinci defa paylaşmak gibi oldu. Bu hususta özür beyan ediyorum

The guardiana göre ilkay sözleşmeyi feshedip gelebilir

Yav Okan’ın başarılı görülmesine kimse laf etmezki, zorlama övmeye gerek diyorum.

Artıları var eksileri var, ligde artıları çok fazla Avrupa’da ise eksileri

Şansına çok iyi oyuncu fırsatları da çıkıyor ve iyi değerlendiriyor bunları kullanıyor.

Kimse de net şekilde gitsin demiyor ama Okan’ın gitmesine okay vereceğim nadir isimlerden birisi Klopp olurdu imkansız da tam bizim liglik adam.
Klop a ben de hayır demem. Abartmak için söyledim de. Yine de buraya gelen önce küçümseyerek geliyor. Boyunun ölçüsünü alıp gidiyor.

biz leminayi satariz fb de partey ceker

sonra da kadikoyde dayak yeriz sahada

hakan gibi kirilgan mental olarak düsük profil oyuncular istemiyoruz

Ertan Süzgün: “Jonathan David her şey dahil 3 yıl için 60 milyon euro istiyor. Bu net ve teyitli bilgi.”

fb
Fb ile oynadıkları maçlarda açıkcası bu kadar yatırım yapılacak bir oyuncu görmedim. Oyuncu kaliteli oyuncu ama iyi takımda iyi tek başına bir şey yapabilecek yani bir Osimen değil. O yüzden Osimen olmuyorsa oraya David Promes, Franculino gibi bonservisleri çift haneli ama maaşları uygun olacak oyuncular çok daha mantıklı geliyor bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt