Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Furkan Koçak
Ada Yüzgeç
Çağrı Balta
Ege Araç
Berat Luş
Arda Ünyay

gibi isimler kampta olacakmış inşallah Okan hoca sürekli transfer yapalım modundan biraz da yetiştirelim moduna girer
Guldurdu bu post

Adam sampiyon olduktan sonra ki 2 macta bile sure vermedi bu cocuklara

Hepsinin iyligi icin kacip gitmeleri lazim. En azindan kiralik gitsinler

Okan bonservis vererek aldığımız Eyüp ve Gökdeniz'e ligde totalde 20 dk filan süre verdi. Normalde çoktan takımın parçası haline getirilmeleri lazımdı Yusuf ile birlikte. Bunu yapsa elimizde şu an belki 11 seviyesinde yerli oyuncu olacaktı 2 tane ve Torreira vs bu kadar yıpranmayacaktı ve AL'de de iyi bir sezon geçirebilirdik. AL'de elek olduysak sebebi rotasyonsuzluktu. Bu oyuncular alt yapı oyuncusu da değiller ha. Hazırlık bakımından da TR'deki yaşıtlarından çok öndeler. Biri Bayern, diğeri Dortmund alt yapısından gelmiş. Bu oyuncuların yaşıtları top class takımlarda takımlarının vazgeçilmezi olarak düşünülüp 11 oynatılıyor. Bizim Okan ise oynatmayacağı adamı kiralamıyor bile. Hatta bir maçta Gökdeniz miydi, Eyüp müydü Ziraat kupasında dk 70'de filan oyuna almıştı. Başında böyle bir hocan olursa oyuncu yetiştirme işini ağzına bile almayacaksın maalesef.
Gökdeniz Gürpüz'ü 1 maçmı seyrettik.Vallahi inanılmaz yumuşak bir ayağı var ve oyun aklı çok iyi gibi.Şöyle adamakıllı 3-4 maç üstüste izleyemedikki bir türlü.İçimden sadece keşke gönderip 1 sezon boyu oynatmış olarak geri gelseydi diye düşünüyorum ama o zamanda diyeceksinki Sıraçhan nas gitti ve geliyor ne olacak??? Bu işleri çok iyi organize etmek,takımları iyi seçmek ,mındar olmamaları için kafa yormak gerekiyor.Bu sezon yine çoğunlukla Anadolu yolları gözükecek.

şampiyonluk sonrası sesleri çıkmıyordu yine hocama salamaya başlamışlar
Kayıtsız şartsız arkandayım. Tek yumruk olup bu adaletsizliği bertaraf edeceğiz inşallah. başkan görünümlü kabadayı da gelip kupayı verecek yüz bulamayacak… Bismillah
Üstüme alınayım :) 28/02/2025 tarihinde bu mesajı attım. Tek bir eleştiri yapmadım. Ve şükür gelip kupayı verecek yüz bulamadı da. Ancak Okan hocanın eksileri çok fazla. İster kabul edin ister etmeyin. Söz konusu Galatasaray ise herkesin açıkları açıklanmalı eksikleri dile getirilmeli…
Kısacası; durmak gerektiği zaman durduk, şampiyon olduk, kutlama vs yaptık.. ve yeni bir başlangıç için gördüğümüz eksikleri söylemeye devam.

Son düzenleme:
Petrovic
Boey Davinson Lucumi Eren
Lemina Torreira
Sane Yunus (Sara) Barış
Osimhen

Rodop'un söylediklerinden yola çıkarak ilk seçenekler alınırsa ideal 11 bu
Lucumi için takımı 25 milyon istiyor deniliyordu sosyal medyada

Doğruysa şayet zor olacak transferi

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

L.pool,Wirtz’i açıklamış. Muazzam transfer. Liverpool domine zamanı geldi. Sıra onlar da.

Boey'in bize zerre sempati duyduğunu düşünmüyorum btw. Çok garip bir çar. Aynı Nelsson V2. Aynı Marcao gibi transfer olmak için elimizi zayıflatmaya çalışmıştı, Allah'tan ET vardı başımızda. Yani bir insan o kadar zaman bir takımda oynayıp, şampiyon olup bir taraftarın come to GS yorumuna ''no'' niye yazar mesela. Bir şey yazmassın, kalp atarsın vs maksat gönül hoşluğu olsun. ''yok birader, bir daha asla'' der gibi ''no''... Wesley, Podolski gibi world class efsanelerin (dünya futbolunda) bile hala bizi her fırsatta andığı yerde bazı topçuların kafasını anlamak çok zor.
Daha öncede söyledim

Bu tarz bizimle aidiyet duymayan topçuyu salmak lazım

Hiç peşinde koşmaya gerek yok

Gökdeniz Gürpüz'ü 1 maçmı seyrettik.Vallahi inanılmaz yumuşak bir ayağı var ve oyun aklı çok iyi gibi.Şöyle adamakıllı 3-4 maç üstüste izleyemedikki bir türlü.İçimden sadece keşke gönderip 1 sezon boyu oynatmış olarak geri gelseydi diye düşünüyorum ama o zamanda diyeceksinki Sıraçhan nas gitti ve geliyor ne olacak??? Bu işleri çok iyi organize etmek,takımları iyi seçmek ,mındar olmamaları için kafa yormak gerekiyor.Bu sezon yine çoğunlukla Anadolu yolları gözükecek.
3 senenin sonunda takıma kazandırdığı tek bir alt yapı oyuncusu/genç topçu yok. Mesaj bu kadar. Gerçi şimdi okancılar hemen Yunus diyecek, ben burayı terk edeyim.

Boey gelmek istemiyorum demiş doğru ise.İttirmeyle hiç gelmesin daha iyi.Hiç bekletmeden gidip Gökhan Sazdağını alsalar ben ona bile razıyım.Birde ilkay şuara için ilaç olurdu.
Bende o çocuğun alınması taraftarıyım

Bayern gibi olacağız diyorsak

Bu tarz parlayan yerli oyuncuları (ama bir takım kriterlere uygun olmalı onlar da)

GS bünyesinde toplamamız lazım

Kaleci ve Osimhen hamleleri gelirse en azından 11 için 9 mevki tamamlanmış olacak.

Petrovic ✅
Sanchez ✅
Eren (Jakobs) ✅
Torreira ✅
Lemina ✅
Sara (Yunus) ✅
Barış ✅
Sane ✅
Osimhen ✅

Sadece stoper ve sağ bek üst düzey olursa (Sanchez kalitesinde) takım level atlar.

10 numara için de fırsat kovalanır. Rotasyona da İlkay yeterli orta saha için.

Şu ilkayi alin artik be arkadaş ne bekliyonuz ya mümkunse şu sacma turnuvadan da uzasin tatil yapsin kampa gelsin adam

Bende o çocuğun alınması taraftarıyım

Bayern gibi olacağız diyorsak

Bu tarz parlayan yerli oyuncuları (ama bir takım kriterlere uygun olmalı onlar da)

GS bünyesinde toplamamız lazım

GorriTRXkAAbAf8.webp

Yunus'un tevellüt eski :)))
Kerem gitmek istemese (ki kendisine güvenip 11'e monte eden FT idi) sence Yunus kaç dk süre alırdı. :) Madem Yunus'un bu kadar iyi topçu olduğunu biliyormuş, niye 6 milyon gibi komik bir rakama Leister'a kiralanmasına onay vermiş. Adamlar Yunus'un tapusunu almayı da düşündüler bir ara. Şu an Yunus diye bir oyuncumuz olmayadabilirdi. Ya da yönetim 3'ün 5'in hesabını yapıp Oğuz'u yok pahasına FB'ye kaptırmasa Yunus'a 11 oyuncusu olarak şans verir miydi? Yunus'un hikayesi biraz nasip, büyük oranda Yunus'un kişisel başarısıdır. Bunu okana yazamayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt