Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray kulüp geleneği olarak her sezon 1 farklı altyapı oyuncusunu takım rotasyonuna sokmalı, tabi ki her altyapı oyuncumuz süper yetenek çıkmıyor ama şuan elimizde 4-5 tane büyük potansiyel var en az biri ilk 11 rotasyonuna girip diğerleri de mesela Emin Bayram'ın Bolu'da banko oynadığı gibi kiralanması, zamanında Arda'nın Manisa'da kiralanması gibi doğru takımlara kiralanmaları sağlanmalı bu bile büyük bir transfer operasyonundan büyük bir olay

Eğer doğru ise Çağrı Balta ben bu senede oynayıp A takıma önümüzdeki sezon çıkmak istiyorum bileğimin hakkıyla demiş,baba kontenjanından gelmek istemiyorum demiş .Buarada 29 gol atmış .Gerçekten bayıldım karakterine.Bu çocuğun ismini bir üst tarafa yazalım.Sevgili Sergen ne dersin bu işe.merak ederim.
Ada Yüzgeç için Çağrı'dan 10 kat daha büyük potansiyel diyorlar merakla bekliyoruz

Mertens’in oyun aklının ve tecrübesinin ikamesi mevkisi tam orası olmasa da İlkay olur arkadaşlar.

Hakan daha genç ve performans olarak eforlu oyunda hala iyi olsa da ikisinden biri gelecekse (Osimhen’in geldiği senaryoda) İlkay olmalı.
Aynen katılıyorum. Torreira - Lemina önlerinde İlkay .Bu diziliş harika.Umarım ilkay da bizi yanlış çıkartmaz.

Galatasaray kulüp geleneği olarak her sezon 1 farklı altyapı oyuncusunu takım rotasyonuna sokmalı, tabi ki her altyapı oyuncumuz süper yetenek çıkmıyor ama şuan elimizde 4-5 tane büyük potansiyel var en az biri ilk 11 rotasyonuna girip diğerleri de mesela Emin Bayram'ın Bolu'da banko oynadığı gibi kiralanması, zamanında Arda'nın Manisa'da kiralanması gibi doğru takımlara kiralanmaları sağlanmalı bu bile büyük bir transfer operasyonundan büyük bir olay
Gidenlerin yüzde 90'ı gittiği yerde oyna(ya)mıyor. Kulüp son 25 senede Sabri, Ozan, Emin ve Yunus haricinde oyuncu çıkartamamış. Alt yapı benim gözümde masraftan başka bir şey değil, alt yapı kültürü ve düzgün planlama organizasyon bizde hiç olmadı ve olmayacak.

Lemina'yı göndermek için fırsat kolluyordur zaten. Kendi haksız taraftar haklı çıktı ya, hala derttir içinde. Gece rüyalarına filan bile giriyor olabilir.
Kendi ayağına sıkmaz yav bence ya da öyle düşünmek istiyorum. Biz torreira ile 2 sini rotasyona sokacagimiz bir oyuncu daha lazım.bunlar robot degil birde bizte tutan leminayi satarsak bir halt olmaz bizden. Hakan'ın leminanin yerine almaz Biz Inter değiliz. Öyle bir oyun yapımız yok. 10 numaraya gelse lafım yok

Aynen katılıyorum. Torreira - Lemina önlerinde İlkay .Bu diziliş harika.Umarım ilkay da bizi yanlış çıkartmaz.
Performans olarak çok bir şey beklememek lazım öyle koşsun bassın.

İki top yapar istasyon olur, şut atar. Kilit işler yapar maç sıkıştığı anda.

O da lazım.

Gidenlerin yüzde 90'ı gittiği yerde oyna(ya)mıyor. Kulüp son 25 senede Sabri, Ozan, Emin ve Yunus haricinde oyuncu çıkartamamış. Alt yapı benim gözümde masraftan başka bir şey değil, alt yapı kültürü ve düzgün planlama organizasyon bizde hiç olmadı ve olmayacak.
Aslında bu bağlamda hocamıza çok iş düşüyor.Maç 2-3 ken bu çocukları sokmalı.Ali Turap hata yaptığında dibine kadar arkasında durup ısrar etmeliydi.Çok kırılganlar.Bunu maç pratiği ile atacakları kesin .Ben senin gibi katı düşünmüyorum.Her yıl alttan bir çocuk çıkartmak zorundayız. hiçbirşey yapamazsan sakatlık vs durumlarında ikame oyuncu .Ama oynamaları şart .bunu çözmeliyiz.getir kenarda çürüt.Yol bu yol değil maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt