Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakan ismi çıktıktan sonra ilkay herhangi bir adam gibi geliyor bana artık olmaz bu saatten sonra hakan olmazsa barella keser sadece

İcardi'nin ilk sezon performansı Galatasaray forvetleri arasında benim için her daim bir numara kalacak.

Ben bu sene Osimhen'in absürt fiziksel becerilerine şaşıp kaldım hep,
2 sezon önceyse İcardi'ye lan bu nasıl kafa golü vs diye şaşıp kalıyordum
Nasil yani? Hakan Sukur'un 38 gollu sezonu tirt miydi? :(

Hakan'a 20 milyon vereceğime gider bedava İlkan'ı alırım, Sara'yı ve Lemina'yı elde tutarım, orta saha rotasyonuna belirli bir standartta oynayabilecek tercihen yerli alternatif isimler alırım (Salih Özcan vs), Hakan'a vereceğim parayı ise kaleye verir tartışılmaz bir uzun vaadeli çözüm yaratırım. Hakan'ın topçuluğuna lafımız yok ama 31 yaşındaki bir orta sahaya 15-20 milyon bonservis vermek enayilik olur objektif bir şekilde düşünecek olursak. Öncesinde 20 milyona kadar okay diyordum ama hem çok para hem de Hakan'a 15-20 verirsek takımın birçok eksiği giderilemeyecek muhtemelen.

Furkan Koçak
Ada Yüzgeç
Çağrı Balta
Ege Araç
Berat Luş
Arda Ünyay

gibi isimler kampta olacakmış inşallah Okan hoca sürekli transfer yapalım modundan biraz da yetiştirelim moduna girer

ilkay haberleri ingiltere kaynaklıymış. vay be.

Hakan'a 20 milyon vereceğime gider bedava İlkan'ı alırım, Sara'yı ve Lemina'yı elde tutarım, orta saha rotasyonunu güçlendiririm, Hakan'a vereceğim parayı kaleye verir tartışılmaz bir uzun vaadeli çözüm yaratırım. Hakan'ın topçuluğuna lafımız yok ama 31 yaşındaki bir orta sahaya 15-20 milyon bonservis vermek enayilik olur objektif bir şekilde düşünecek olursak. Öncesinde 20 milyona kadar okay diyordum ama hem çok para hem de Hakan'a 15-20 verirsek takımın birçok eksiği giderilemeyecek muhtemelen.
Birde Torreira var , Lemina var , İlkay var Hakan nerede oynayacak:))))

Nebilelim kimsin?
9vjhd3.gif

Mertens’in oyun aklının ve tecrübesinin ikamesi mevkisi tam orası olmasa da İlkay olur arkadaşlar.

Hakan daha genç ve performans olarak eforlu oyunda hala iyi olsa da ikisinden biri gelecekse (Osimhen’in geldiği senaryoda) İlkay olmalı.

Furkan Koçak
Ada Yüzgeç
Çağrı Balta
Ege Araç
Berat Luş
Arda Ünyay

gibi isimler kampta olacakmış inşallah Okan hoca sürekli transfer yapalım modundan biraz da yetiştirelim moduna girer
Eğer doğru ise Çağrı Balta ben bu senede oynayıp A takıma önümüzdeki sezon çıkmak istiyorum bileğimin hakkıyla demiş,baba kontenjanından gelmek istemiyorum demiş .Buarada 29 gol atmış .Gerçekten bayıldım karakterine.Bu çocuğun ismini bir üst tarafa yazalım.Sevgili Sergen ne dersin bu işe.merak ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt