- 29 Ocak 2023
- 15.918
- 8.957
- 1.203
hakan ismi çıktıktan sonra ilkay herhangi bir adam gibi geliyor bana artık olmaz bu saatten sonra hakan olmazsa barella keser sadece
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Veli bey sizi uzaktan takip ediyordum çok sıradışı birisinizNebilelim kimsin?
Olur, ben Alper, Alper admin derler bana.Tanışalım alper bey ben nebil
Hoşgeldiniz Nebil hanımVeli bey sizi uzaktan takip ediyordum çok sıradışı birisiniz
Üniversite sınavına girecektirsamiyen haber bayadır sessiz korkuyorum
Nasil yani? Hakan Sukur'un 38 gollu sezonu tirt miydi?İcardi'nin ilk sezon performansı Galatasaray forvetleri arasında benim için her daim bir numara kalacak.
Ben bu sene Osimhen'in absürt fiziksel becerilerine şaşıp kaldım hep,
2 sezon önceyse İcardi'ye lan bu nasıl kafa golü vs diye şaşıp kalıyordum
Birde Torreira var , Lemina var , İlkay var Hakan nerede oynayacakHakan'a 20 milyon vereceğime gider bedava İlkan'ı alırım, Sara'yı ve Lemina'yı elde tutarım, orta saha rotasyonunu güçlendiririm, Hakan'a vereceğim parayı kaleye verir tartışılmaz bir uzun vaadeli çözüm yaratırım. Hakan'ın topçuluğuna lafımız yok ama 31 yaşındaki bir orta sahaya 15-20 milyon bonservis vermek enayilik olur objektif bir şekilde düşünecek olursak. Öncesinde 20 milyona kadar okay diyordum ama hem çok para hem de Hakan'a 15-20 verirsek takımın birçok eksiği giderilemeyecek muhtemelen.
Nebilelim kimsin?
Bravo BarışımBize lemina tarzı biri daha lazimken leminayi mi satacağız. Sadece gulerim
Lemina'yı göndermek için fırsat kolluyordur zaten. Kendi haksız taraftar haklı çıktı ya, hala derttir içinde. Gece rüyalarına filan bile giriyor olabilir.Bize lemina tarzı biri daha lazimken leminayi mi satacağız. Sadece gulerim
Ahmetcan içime sinmediPetrovic
Mingueza
Ahmetcan
İlkay
Osimhen
Yeterli.
Eğer doğru ise Çağrı Balta ben bu senede oynayıp A takıma önümüzdeki sezon çıkmak istiyorum bileğimin hakkıyla demiş,baba kontenjanından gelmek istemiyorum demiş .Buarada 29 gol atmış .Gerçekten bayıldım karakterine.Bu çocuğun ismini bir üst tarafa yazalım.Sevgili Sergen ne dersin bu işe.merak ederim.Furkan Koçak
Ada Yüzgeç
Çağrı Balta
Ege Araç
Berat Luş
Arda Ünyay
gibi isimler kampta olacakmış inşallah Okan hoca sürekli transfer yapalım modundan biraz da yetiştirelim moduna girer