Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
- 19 Nisan 2013
- 13.338
- 7.526
- 1.948
Inglizce konusuyordu bir onceki videoda? Niye Turkce'ye donmus? Ingilizcesi mi bitmis?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimhen'e veda etmeye hazır mısın bunun için?Guessand'ı çek gel ya
Tek seferde ödenmez 3 yıla yayılır.Senelik 25 dokunmaz bize.Osimhen işi olmayacak dua.
75 milyon Euro’yu çıksak uefa tepemize çöker Avrupa’dan men, trans yasağı vs.
A.S da, hangi orjinal çarın ismi başkalaşım geçirmek suretiyle adminler tarafından cezalandırılmış versiyonusun renktaş?
Boey gelmek istemiyorum demiş doğru ise.İttirmeyle hiç gelmesin daha iyi.Hiç bekletmeden gidip Gökhan Sazdağını alsalar ben ona bile razıyım.Birde ilkay şuara için ilaç olurdu.Petrovic
Boey
Lucumi
Osimhen
Bu dördü bitirilmeli 15-20 gün içinde.
Sonrasında İlkay/Hakan’dan biri ve fırsat transferine bakılmalı giden olursa onların durumuna göre.
Osimhen olmayacak bence.Petrovic
Mingueza
Ahmetcan
İlkay
Osimhen
Yeterli.
Yeni üye oldum dostum, adminlere rüşvetle mesaj sayımı arttırdımA.S da, hangi orjinal çarın ismi başkalaşım geçirmek suretiyle adminler tarafından cezalandırılmış versiyonusun renktaş?
Seni tanımıyoruz
Bu Mingueza Barca’daki çocuk muPetrovic
Mingueza
Ahmetcan
İlkay
Osimhen
Yeterli.
Tanışalım alper bey ben nebilSeni tanımıyoruz
O Allah'ın emri kolay geliyor .Yalnız Hocam'dan tek ricam yanına birkaç taktisyen daha almalı.Özellikle Avrupa için.şampiyonluk sonrası sesleri çıkmıyordu yine hocama salamaya başlamışlar
Nebilelim kimsin?Tanışalım alper bey ben nebil
Barca alt yapısından, oradan Celta'ya gitti ligin en iyi bek performansını gösterdi geçtiğimiz sezonda.Bu Mingueza Barca’daki çocuk mu
Oysa ne ara adam oldu da bu kadar isteniyor yav, sıradan bir herifti hatta bek bile değildi