Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.285
- 21.174
- 1.848
P.Enis sen misin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunun adi da acayip.forumda birinin adı vajinya sever olursa bu emre zeytinli olur kesinSonuc olarak forumumuzda ikamet etmekte olan Nebil Hanim kimmis?
P.Enis Sever mi?
Kullanıcı Arama yerine Enis yazdım Enis Sever çıktı ama Enis Savar çıkmadıSonuc olarak forumumuzda ikamet etmekte olan Nebil Hanim kimmis?
P.Enis Sever mi?
Sevmiyor, saviyor ha ...durum vahimKullanıcı Arama yerine Enis yazdım Enis Sever çıktı ama Enis Savar çıkmadı![]()
Yunus köle mi kardeş? Okan geldiğinden beri yunus un kalitesini söylüyordu zaten. Yunus kendisi gitmek istiyordu. Müsade edildi. Ne yapacaksın? Zincirleyecek misin?Kerem gitmek istemese (ki kendisine güvenip 11'e monte eden FT idi) sence Yunus kaç dk süre alırdı.Madem Yunus'un bu kadar iyi topçu olduğunu biliyormuş, niye 6 milyon gibi komik bir rakama Leister'a kiralanmasına onay vermiş. Adamlar Yunus'un tapusunu almayı da düşündüler bir ara. Şu an Yunus diye bir oyuncumuz olmayadabilirdi. Ya da yönetim 3'ün 5'in hesabını yapıp Oğuz'u yok pahasına FB'ye kaptırmasa Yunus'a 11 oyuncusu olarak şans verir miydi? Yunus'un hikayesi biraz nasip, büyük oranda Yunus'un kişisel başarısıdır. Bunu okana yazamayız.
Herif burak Yılmaz'a benziyortransfer yapın lan
birazdan içimden Alien çıkıcak şu şekil
![]()
Bu var sadece
Var ama içerik abonelik gerektiriyor...böyle bir haber yok baktımda
Bu var sadece
Yusuf'u Ziraat haricinde ne zaman oynattik ki yav. Eyüp ve Gökdeniz ziraatta bile doğru düzgün oynamadılar. Hani Berkan ve Kerem'den kötü mü oynayacaklardı mesela. Skor olarak önde olduğun maçın son 10 dakikasında bile oynatsan belirli bir gelişim göstermişlerdi şimdiye kadar.Renktaş ben orada suçun büyüğünü futbolcularda görüyorum açıkçası
Mesela Yusuf demişsin bende onun babında örnek vereyim o zaman
Zannımca Okan epey şans verdi Yusuf'a
Ama Yusuf bu verilen şansları her defasında kötü kullandı maalesef
Ayrıca hangi hoca idmanda şov yapan oyuncuyu oynatmaz ki
Yani bu argüman pek mantıklı gelmiyor bana