- 30 Ağustos 2009
- 30.248
- 20.229
- 2.593
Aman dikkatli ol rengim sırf adından dolayı saplamak isteyenler olacaktır forumda.adımı ilayda akdoğan olarak değişir misiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aman dikkatli ol rengim sırf adından dolayı saplamak isteyenler olacaktır forumda.adımı ilayda akdoğan olarak değişir misiniz
Haber var, yukarıya ekledim. Ama yanlış çevrilmiş olabilir.Kolpa olabilir L'Equipe 'de öyle bir haber görmedim.
Mutlu olacaksın dedik sana
Hem ilkay biraz daha önde oynar. Bize regista tipi oyncu degil kesici oyuncu gerekiyor 6 no da.Hakan-İlkay arasında maliyet olarak İlkay çok daha uygunca gelecek yaw benim tercihim İlkay olur.
Bravobugün bir gelişme olacak gibi hissediyorum enteresan
kaynak güvenilir mi hocam sevinelim mi ?İŞTE BU
Boğa burcuna giren çıkan bir şey var mı??Jupiteryen yeniayla geliyo,bereketli.akrep burcu herif
İngilizler akşama doğru yazdı zaten.simdi inandın mı 25 hazirana?Hakanla ilgili daha çok şey duyacağızkaynak güvenilir mi hocam sevinelim mi ?
gerçekten kalbi temiz bir Galatasaraylıyım elhamdülüllah ( üstteki mesaj saat 20,20 de atılmıştır yaprak bile kımıldamazken )bugün bir gelişme olacak gibi hissediyorum enteresan
Boğalar fakir doğsa zengin ölür.sanirim arkadas çevrende güzel şeyler olurBoğa burcuna giren çıkan bir şey var mı??
Leqipe hakan üzerinden bağ kurmuş.alakasiz duruyobazı engeller ne yine sokacam artık profesyonel dünyanın umulmayan bariyerlerine