Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gene berkeler uğurcanlar havada uçuşmuş takımımızda birtane bile Fenerli oyuncu görmek istemiyorum hatayla kazayla oranın havasını teneffüs etmiş herhangi biri buradan uzak dursun uğurlansa bariz Fenerbahçeli

Bissouma gibi ya da Ndiaye nin bize geldiği ilk sezondaki tarz birini beklerken Hakan Çalhanoğlu benim için hayal kırıklığı olur

Tam az önce sağ bek transferi yapamayacağımız gerçeğiyle yuzlestim. Frank Barış Kaan Sallai hoca form durumuna göre degerlendirecektir. Yönetim de satış olmadan bir bek almaz diye düşünüyorum artık. Boey falan kolpa geliyor

Tam az önce sağ bek transferi yapamayacağımız gerçeğiyle yuzlestim. Frank Barış Kaan Sallai hoca form durumuna göre degerlendirecektir. Yönetim de satış olmadan bir bek almaz diye düşünüyorum artık. Boey falan kolpa geliyor
Yani şampiyonlar ligine giriş parasını alalım sonrasını düşünmeyelim diyecekler diyorsun. Bu önermeye göre Sane yi Türkiye Ligi için almış olmalılar.

Baba topla dribling yapabilecek, savaşçı, box to box, iki yönlü bir güçlü , dayanıklı tempolu biri lazım, Hakan da bu özelliklerin hangisi var ?
Bana sorsalar mevcut kadroda bissuma mi hakan mi diye düşünmem direkt bissuma derim.Tek dezevantaji hırsı sebebiyle bence sık sakatlanmasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt